Kurvjzieža kontemplācijas

Pavasara krikumi

Krāšņais Kurvjziedis

Pavasara krikumi

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Marts ir nezheeliigi spozhs meenesis. Katra diena noshkjind kaa svaigi kalta moneeta, uzlaadee mani ar eiforiju, liek kaa draiskai polaarvaaverei leekaat paar kupenaam. Savukaart naktii atgriezhas kontrrevulocionaare Ziema, noteemee ar mirdzoshi melnu koltinju un ietriec manii pilnu aptveri bezceriibas. Visdiivainaakais, ka arii kreesla ir spozha kaa spogulju rinda. Katraa peljkjee peld debesu lauska, maajaas smarzho peec mitraam tulpeem, no aarpasaules ielauzhas bazniicu zvani un sveshas sievietes kontralts, gribas dzert konjaku, klausiities dzhezu un smeekjeet.
***
Turpinot maskulinitaates studijas, piektdien atklaaju, ka, ja 50kilogramiigaa sievietee salej vairaak kaa puslitru viina, vinja saak runaat muljkjiibas veel aatraak nekaa divreiz smagaaks viirietis, kursh izdzeeris analogu daudzumu ruma. Noleemu, ka tas tomeer man neliks naakamajaa inkarnaacijaa izveeleeties citu dzimumu. Peetiit viirieshus nenoliedzami ir daudz interesantaak, nekaa dziivot vinju dziivi - piedodiet, daargie sapraata braalji.
***
Shodien noskatiijos "Pazaudeets tulkojums". Skaisti un mazliet skumji. Par to pashu. Par vientuliibu. Sveshi cilveeki, kas dziivo tev blakus, runaa ar tevi, laipni smaida, bet tu nesaproti vinjus, vinji nesaprot tevi, nevienu tas neuztrauc, daudzmiljonu ljauzhu apdziivotaa Tokija, tik paziistami rietumnieciska, ar speelju automaatiem, taksometriem un karaoke, bet vienlaikus tik bezgaliigi taala un svesha kaa cits gadsimts vai cita planeeta, caurspiidiigi miglains Fudzi kalns un divi bezgala vientulji cilveeki, kas satiekas un izshkjiras, ne mirkli nepaaarstaadami buut vientulji.
***
Kad gaaju pa Rainja bulvaari, klusiitinjaam dungodama kaut ko par "where do the wild roses grow", kaads viirietis man uzsmaidiija taa, ka es uz mirkliiti sajutos ljoti skaista un laimiiga. Taa kaa pirms pusotra gada Pariizee. Man pat neradaas jautaajums, vai vinjsh tieshaam ieies Francijas veestnieciibaa - kur gan citur lai vinjsh liktos.
***
Peedeejaas dienaas sastaptie cilveeki mani ljoti lutina. Nejuutos to pelniijusi, tachu man tas ljoti patiik. Pienjemu notiekosho bez mulsuma, ar pateiciibu.
Miilu!
  • Esi, esi pelnījusi. :))
  • Skaisti.

    Vispār es šo atradu, kad meklēju, kā pareizāk sauc to kalnu — Fudzi vai Fudži. Bet tāpat skaisti :)
Powered by Sviesta Ciba