Kurvjzieža kontemplācijas

Natura feminae spraucas uz aaru...:)

Krāšņais Kurvjziedis

Natura feminae spraucas uz aaru...:)

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
...un vakar pirms aizmigshnas atkal iedomaaju par kaadu briidi piemirstajaam sajuutaam. Par iemiileeshanaas eiforiju. Par rotaljiigumu, biedriskumu, maigumu un liidzaaspastaaveet speeju. Par pieradumu, kuru labaakajaa gadiijumaa caurvij uzticeeshanaas un sapratne. To visu laikam deevee par tuviibu. Un par to allazhinj ir jaamaksaa ar kaadu savas personiibas dalju, to aplauzot, apviilejot, atmiekshkjeejot...
Liela dalja ljauzhu - paarsvaraa viirieshi - neveelas maksaat neko, uzmestu luupu beernishkjaa nikjiigumaa chinkst, ja nevar dabuut visu kaaroto "vienkaarshi taapat" - taapeec, ka esmu piedzimis un liidz shodienai nodziivojis.
Liela dalja ljauzhu - paarsvaraa sievietes - vieglu roku atmet sevi visu un vada atlikusho muuzhu, griezhot zobus aizvainojumaa, ka pretim sanjemts tik maz. Bet iisteniibaa - vienkaarshi maksaats ir nesapraatiigi daudz - tik, cik no tevis neviens nav prasiijis.
Un cik veel neaptverami gruuti nokjert to mirkli, kad otra siltaa kjermenja tuvums gultaa tev blakus no mierinosha maiguma avota paartop smaceejoshaa klaustrofobiju izsaucoshaa slogaa...
Nja!
  • eh, Krii..
    pravdu glagoļiš :)
  • Baisi meli!!!
    • Piedod, turpmaak, kad gribeeshu zinaat, ko domaaju un juutu, noteikti pajautaashu gudraakiem cilveekiem - lai atkal nesamelotos!:/
      • Nu par savaam izjuutaam jau Tu, daargumz, nemelo. :) Aber par to "visa atdoshanu" ij pretii nekaa nesanemshanu vo nepiekriitu, jo tas balstaas uz totaali subjektiivu ij egoistisku (no otra cilveeka viedoklja) nostaaju.

        Kaa evenku kinikji teiktu: sieviete ir ar mieru viiriesha deelj ziedot visu, kameer vinjai nekaa nav. :))
        • Vai nu Tu esi neuzmaniigi izlasiijis, jebshu iebilsti pashas pretimrunaashanas deelj...
          Katraa zinjaa - to, ka taa saucamaa "visa ziedoshana" un logjiskaa zaudeejuma sajuuta peec tam ir tikpat neapteests egoisms kaa preteejais graavis, es nekad neesmu noliegusi.
          Sasodiits! Manu matu kraasu Tu vareetu buut jau kaadreiz pamaniijis!:P
          • Nesit! :))) Es par to, ka patiesiibaa neviens neko neziedo no sevis ij neveelas to dariit, aber chinkst, ka otrs sevi miil vairaak nekaa mani. :)
            • Ai, nu kad es Tev ar ko smagaaku par puuderslotinju buutu traapiijusi!;)

              Bet, raugi, no taa pasha sievishkja viedoklja - biezhi vien daudz kas tiek upureets. Piemeeram, studijas pamestas, lai pilnu kruuti nodotos Ligzdas viishanai un kotleshu cepshanai, pilnaa paarlieciibaa, ka otram to baigi vajag un vel kas uz to pusi... Cita lieta - vai kaads to prasiijis un vai pati sajeedz, ka ieguvums buus tikai un vieniigi otra cilveeka klaatbuutne - briizhiem atbalstosha, briizhiem kaitinosha... Ij nekaada tur Dziives Jeega...:(
              Ai, un vispaar - viirishkji velk pie zemes smagaak kaa dzirnakmenji.:(
              Bet tas vairs nav mans staasts!:)
  • vot pastrīdēšos

    bet, tur jau, saulīt, tā lieta, ka ja mīl - tad tikai un vienīgi tāpēc, ka tas cilvēks IR. un nekādu mērīšanu, kurš un cik maksā.

    un tās lielās "maksātājas" - pašas vainīgas. nu, ja jau vēlas, lai maksā, bet nečinkst, ka pretī saņem par maz. jo maksāšanai jābūt dabiskai vēlmei, nevis kā darbībai, kuras mērķis ir savtīgs - tb, "saņemt pretī".
    • Re: striideeties nav liegts, bet vai veerts...

      Es, jaapieziimee, shobriid nereflekteeju par to, kas ir, kaapeec rodas un kur paliek Lielaa Miila, bet gan par gana prozaiskaam kopaabuushanas lietaam...
      • miers virs zemes:)

        ko, nu, saulīt - ja man Tava pirmā rindkopa šķita OK, tak tālākās tēzes tik skarbi iznīcināja pirmās burvīgumu,ka nespēju apspiest savu iekšējo protestu:)
        • Re: pilniiga saskanja!:)

          Tak taada ir taa dziiviite - skarba!:) Un Saule, kaa zinaams, tik taads...eeee...apskaadeets lukturis.:)
  • ō, jā..
    šito sev pakausī no iekšpuses pielīmēt
    un visām druškām rokrakstā izsūtīt
    :)
  • Njā, begīgs skats. Nevajaga parspīlēt ar siltumu sev blakus. To jau ir sapratuši nekrofili, kas dievina aukstas miesas savā tuvumā.
  • Nja...

    Vislabākā sadzīvošana sanāk ar cilvēkiem, kuri netraucē.
    :)
  • Akdies, cik patiesi!

    ..vai mēs gadījumā neesam kādas astroloģiskās dvīnes?;)
Powered by Sviesta Ciba