Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja jau tā padomā ar prātu, nevis ar ko nu tur vēl es vispar mēdzu padomāt, tad šobrīd, neskatoties uz draņķīgo laiku, apnikušo darbu, 5-7 liekajiem dzīvsvara kilogramiem, neiekārtoto mitekli un nenopirkto datoru, neatrasto dzīves jēgu un neīstenotajām ambīcijām, esmu vistuvāk apmierinātībai nekā jebkad mūžā. Galu galā - tik jauna, skaista, gudra un laimīga vienlaikus es nekad vēl neesmu bijusi.
  • (Anonīms)
    Un kas tad IR tas iemesls? kaut kāda iekšējā brīvība? vai arī tu runā apkārt, jo jaunāka skaistāka un gudrāka tu biji vēl vakar.
    • Tā ir ne tikai iekšēja brīvība, bet arī tīri ārējas lietas. Kaut vai tas, ka dzīvoju viena, pietiekami lielā telpā - man tas ir ļoti svarīgi. Ka jūtos mīlēta, bet nesaistīta. Ka pelnu vairāk - kaut arī tērēju vairāk -nekā agrāk. Ka sen nesastapti cilvēki maniem draugiem pārsteigti stāsta, ka izskatos jaunāka nekā pirms desmit gadiem.
      • (Anonīms)
        pārliecinoši. kāds ir tavu panākumu noslēpums?
        nē, tiešām, tās ir ļoti svarīgas lietas, varētu pat teikt, ka tieši tas, ko es vēlos sasniegt tuvāko 2u gadu laikā, bat baidos, ka iekšējās brīvības deficīts, būs mani stipri novirzījis no mērķa līdz tam brīdim.
        • Kur Tu saskati panākumus? Tā ir situācija, kurā es šobrīd esmu nonākusi, tai ir savi trūkumi un priekšrocības.
          • (Anonīms)
            "vistuvāk apmierinātībai nekā jebkad mūžā" liek domāt, ka tomēr tavai situācijai ir vairāk priekšrocību kā trūkumu, vismaz no tava viedokļa. Tas ir, ja mēs nesākam apstrīdēt, kas ir labs ir labāks par sliktu utml.
            • Nu, jā - taisnība.
              Bet tie nav gluži panākumi. Ir lietas, pēc kurāmesmu ilgu tiekusies un kuras tad vienubrīd pie manis atnākušas - dzīvesvieta, mazliet augstāki ienākumi...
  • Es turpmaak zinaashu uz ko norakstiit TAAS Tavas konvulsijas :)
    Klau, a mosh es Tev domaatos suutiijumus suutu Kuminjam?
Powered by Sviesta Ciba