Kurvjzieža kontemplācijas

kāpēc man riebjas sadzīves rasisms

Krāšņais Kurvjziedis

kāpēc man riebjas sadzīves rasisms

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tāpēc, ka sastopoties ar šādu tumsonību http://klab.lv/users/krii/540380.html?replyto=4111324 man ieklemmējas žoklis un pazūd argumenti.
Piesaukt Buhāru, Samarkandu, Hivu un hodžu Nasredinu laikam nav jēgas.
  • Tieši tā! Mūsdienu uzbeki ir tumsonīgi ļautiņi, kam ir visai mazs sakars ar tiem cilvēkiem, kas cēla Buhāru. Lai neteiktu vairāk. Tikpat labi mēs varam sākt piedēvēt Ēģiptes piramīdu uzcelšanu tagadējiem Ēģiptes arābiem, Troju- turkiem, Divupes kultūru- irākiešiem, inku kultūru- mūsdienu peruāņiem u.tt. Lielākajā daļā pasaules agresīvākas un ar zemāku intelektu apveltītas ciltis ir iekarojušas augsti civilizēto kultūru zemes. Ir jauki to visu apskatīt, bet diemžēl nākas saskarties ar tur pašlaik mītošajiem ambāļiem, kam pamatā nav nekādas sajēgas par to vidi, kurā viņi tagad dzīvo. Tas ir iemesls, kāpēc man nav ne mazākās vēlēšanās doties uz Parīzi vai Romu, jo no TIEM laikiem ir aiztecējis daudz ūdens un patiesībā nākas saskarties ar diezgan tumšiem ļautiņiem, kam vairāk interesē cik no tevis nokāst, nevis iepazīstināt ar savas zemes labāko piedāvājumu. Un tieši tāpēc man ir tuva Skandināvija, jo tur vēl arvien dzīvo cilvēki, kas paši paaudžu paaudzēm ir radījuši to, kas viņiem tagad pieder.

    Kas attiecas uz Ameriku, tad tā ir tiešām lieliska zeme... ja tur nebūtu pašu amerikāņu.
    • Labi, labi, sen jau sapratu Tavu nostāju un zaudēju apetīti strīdēties Apgaismotais Latvieti!
      • Nu kur nu man sacensties ar Tavu gaišumu!

        Kad būsi tur (es gan vēl arvien ceru, ka šo muļķo domu izmetīsi no galvas), tad gan centies neparādīt, ka Tavs IQ ir 10x augstāks par viņu vidējo, citādi tiešām neatgriezīsies un man tad nebūs ar ko cibā pavilloties.
        • Šādas iespējas vismaz manā žurnālā pēc lieliskās piezīmes par Avicennas tīro budismu Tev tāpat vairs nebūs.
    • Nuss, ja vēlamies būt konsekventi, tad mūsdienu latviešiem vēl mazāks sakars ar tiem, kas X gs. valdīja Baltijas jūras austrumu piekrastē, radīja unikālu folkloras un tautas mutvārdu daiļrades slāni, ko baltologi vēl gadsimtiem varēs pētīt, ar tiem, kuru radītā arhitektūra šobrīd Brīvdabas muzejā, un ar tiem, kas Ziemassvētku kaujās ar durkļiem pārrāva fronti. Tb te pašlaik mītošajiem ambāļiem pamatā nav nekādas sajēgas par to vidi, kurā viņi tagad dzīvo. ;)

      Pie tam man aizdomas, ka arī mūsdienu skandināviem visai maz sakars ar sv. Ansgaru, Olavu, Egilu Skalagrimsonu un berserkiem, un arī ar Vasu dzimtu ne. :)
Powered by Sviesta Ciba