Kurvjzieža kontemplācijas

Valdniekam Mīdam ir ēzeļa ausis!

Krāšņais Kurvjziedis

Valdniekam Mīdam ir ēzeļa ausis!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es nedrīkstu paust šādu viedokli, jo esmu angažēta pretēja viedokļa paušanai, tomēr nespēju pieņemt kaut ko tik stulbu kā prostitūcijas aizliegšanu lai ierobežotu cilvēku tirdzniecību! Sasodīts, tad labāk aizliegsim orgānu transplantācijas operācijas vai darbu rūpnīcās un lauksaimniecībā kā potenciālo vergturu iedzīvošanās avotu, ne? Un termins "pārdot sevi" ir nekorekts līdz kaulu smadzenēm! Prostitūta nepārdod sevi - viņa vai viņš pārdod konkrētu prasmi - radīt otram cilvēkam seksuālu uzbudinājumu. Nekādi nesaprotu, ar ko šī prasme būtiski atšķirtos no prasmes apgriezt un ieveidot matus vai gatavot ēst! Kas attiecas uz profesijas bīstamību un pazemojuma risku, atļaušos aizrādīt, ka jebkurš darbs ar citiem cilvēkiem ir potenciāli bīstams un pazemojošs - gan skolotāja, gan ārsta, gan taksometra vadītāja darbs.
  • man tev ir jaapiekriit - shkjiet pasaulee probleemas vienkaarshi risina nepareizi - reizeem skjiet, ka taa vietaa lai mekleetu sakni probleemai (kas jaaatziist ir gruutaakais celjsh), tiek vienkaarshi apkaroti kaut kaadi simptomi. Kad tas nepaliidz rodas lielais izbriins - kaa tad taa..
  • Ļoti trāpīgi.
    Jāpiekrīt.
  • In Western European countries such as Germany, prostitution is legal—but only for European Union residents. (C) http://www.unesco.org/courier/1998_12/uk/ethique/txt1.htm



    tb, ja kas- šīs sfēras profesionāļi dosies uz rietumpusi, toties vietējā publika varēs izklaidēties, lasot kriminālhroniku par izvarošanu epidēmiju.. ;P
    • Es nedomāju, ka varētu sākties izvarošanas epidēmija, taču nelegālu bordeļu skaits varētu pieaugt, līdz ar to sekmējot seksuāli transmisīvu slimību izplatību un samazinot prostitūtu drošību vispār līdz minimumam.
      • nu diezvai kaads par kaut ko taadu domaa - labaak aizliegt abortus, likt visaam sievieteem seedeet maajaas un mazgaat zekjes, aizmirst par to, ka sieviete vareetu nopelniit tikpatdaudz naudas un vispaar vienkaarshi lietaas ignoreet buutiibu - vai uzreiz viss nebuutu skaisti
  • Latvijā protitūcijas taču nav vispār:) Un viss tikai starptautiskā dokumenta dēļ, kam Latvija nedomājot steigšus pievienojusies un, protams, atvienoties nevar, jo no tādiem dokumentiem vienkārši neatvienojas. Līdz ar to nekādi bordeļi jo īpaši. Vienīgais, teorētiski iespējams ierādīt konkrētas vietas, teorētiski, bet ne praktiski, jo jebkuras reālas vietas izsniegšana rezultētos masu nemieros no tur dzīvojošo puses. Un uz Spilves pļavām savukārt nebrauks viņas.
  • NU, tā kā prostitūciju tikpat nekādi aizliegumi nepastādinās (kā to daudzkārt ir pierādijusi vēsture), tad pašu prostitūtu interesēs noteikti ir legāls darbs+veselības aprūpe+droši darba apstākļi. Nelegāli prostituējot, viņas ir vislielākās zaudētājas gan finansiālā, gan fiziskā un emocionālā ziņā, imho.
  • Labi uzrakstīts. Ļoti labi.
Powered by Sviesta Ciba