Kurvjzieža kontemplācijas

Domiiga duumaka

Krāšņais Kurvjziedis

Domiiga duumaka

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Liist lietus, un Meenesniica, kaut arii nav redzama, ir galiigi pilna.

Shoriit pie Operas tiltinja kaads piilju paaris kopigi brokastoja. Vinjsh pabuzhinaaja Vinjas kaklu ar knaabi. Veel tachu nav pavasaris. Vai pastaav arii vienkaarshi putniskas simpaatijas?
Un vai pasaulee, kuraa nebuutu Tevis, piiles shoriit buutu citaadas?

Mani asaru dziedzeri satraukti pulsee. Tas tikai pilnmeeness, tas tikai PMS. Un shovakar, kad aizieshu ciemos pie C, es buushu mieriiga un gurdena, paaraak atslaabusi jelkaadaam spazmaam.
  • sen man to gribējās pateikt, bet neteicu. bet nu - vai pilnmēness iespaidā vai kā - saku: tu esi visvisvis-sievišķīgā Cibiņa.. (tieši izpausmēs Cibā).
    nu, ļoti sievišķīga:)
  • Par putniem

    Esi dzirdējusi frāzi: "Dzīvo kā divi balodīši"?
    Tad nu lūk: vēl sniegs. Taisu virtuvē pusdienas. Uz palodzes uzlaižas balodene un lielām acīm blenž uz mani. Novicinu roku šai gar knābi. Šī turpina blenzt. Zemteksts saprotams: "Tev tur iekšā noteikti ir ēdamais!" Nu šāda neatlaidība mani atbruņo, attaisu logu un paberu uz palodzes auzu pārslas.
    Balodene metas piebāzt guzu. Pēc neilga brīža klāt ir vīrišķais šās putnu sugas pārstāvis un bez ceremonijām ar pāris spēka paņēmieniem pagrūž ēdiena ieguvēju nost. Šī cenšas tikt klāt no otras puses - tas pats. Balodene apjukusi: "Bet tas taču man!" - cenšas uzknābāt vēl vienu otru pārslu.
    Un tad tēviņš gandrīz izknābj viņai aci!
    Šīs ir vienkāršās putniskās simpātijas.
    Ciniski.
Powered by Sviesta Ciba