Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Dārgie draugi, vai Jūsu intīmo dzīvi ietekmē internetā lasāmi rakstiņi par citu cilvēku seksuālo pieredzi?
  • 1)kā Tu zini?
    2)pieņemsim, ka es nenodalu citu pieredzi reālajā un imaginārajā, jo abos gadījumos es to varu uztvert tikai ar apraksta autora pastarpinājumu.
    • 1) Jo tur nav piezīmes, ka šis teksts balstīts uz reāliem notikumiem. Un viss tvnet stāstu komplekts ir aizdomīgi daudzveidīgs.
      2) imaginārā pieredze...ik dienas pārlaimīgas sievietes TV ekrānā štopē jogurtu, mazgā baltus kreklus un kritiski osta atejas, izplūstot laimē, kad beidzot ir saosta pareizā. Viņu pieredze ir imagināra un tā pilnīgi noteikti ir atdalāma no reālās. Tāpat arī šitādi teksti - ah, tā bija ūbernakts manā mūžā, oh un ah...tas viss ir jaunais fērī, kurš, lai cik ellīgi tas nebūtu, neatnes mājās ne laimi, ne tīrību.
      • nuja, nuja!
        Raugi, ja pārlaimīgo sieviešu jūsma par jogurtu var ietekmēt noteiktas sabiedrības daļaas ēšanas ieradumus, vai minētajam rakstam varētu būt ietekme uz kādas sabiedrības daļas seksuālo dzīvi?
        • neskatoties uz to, ka tā ir figņa+meli?

          Nja, laikam gan.

          Kuru gan interesē realitāte.
          • Jebkurā gadījumā ir patiesa gan informācija, ka iespējams veikalos nopirkt "Fairy', ar kuru var mazgāt traukus un, ka bāros var iepazīties ar svešiniekiem, ar kuriem iespējams pārgulēt.
Powered by Sviesta Ciba