Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Visa tā manierīgā žākstīšanās Cibā man liekas stulba. Nu, visas tās aprautās frāzes, kuras it kā ietver kādu zemtekstu vai noklusētu ķiķināšanu par to, kurš iedomājies zemtekstu meklēt. Visas ārpus konteksta neuztveramās asprātības. Visas pašmērķīgās vārdu un citātu rotaļas. Visvisādas kvaziprovokācijas. Da nafig, mīļie, Jums tas viss? Labāk kļūst, ja?
  • A ko - uzbraukt un pajautāt nedrīkst, vai?
    • es to neuztvēru kā uzbraucienu.
      vienkārši padomāju - re es baigos traktātus rakstu un citādāk neienāk prātā
      cits dzejas raksta, cits īgņojas utt

      cilvēki visādi izpaužas, alikam kaut ko no savas būtības atrāda
      un pārmest viņiem viņu būtības izpausmi būtu tikpat kā pārmest auguma garumu utt - tās lietas no pateikšanas nemainās :):)
      un tas, ka tev nepatīk konkrētu cilvēku būtības izpausmes, var nozīmēt, ka tev nepatīk konkrētie cilvēki, un tā ir tikai tava problēma;
      secinājums - savu frendlisti izvēlies pati :)

      (es to nenopietni teicu)
      • Es zinu, ka izvēlos, ko lasīt. Tas nenozīmē, ka man patīk visas tendences, ko pamanu lasāmajā. Turklāt man ir tiesības paust savu patiku un nepatiku gan pret klimatu, gan pret kāda auguma garumu, gan matu krāsu, gan rakstīšanas stilu.


        Nē, Tev nav trešoreiz jāsaka, ka frendlisti izvēlos pati
        • taa kaa 9/10 average publikas neko vairaak, kaa refleksijas par to, kaa nupat ieurkshkjeejies veederinjsh(advanceetaakos gadiijumos- paarnestaa noziimee), neklaajas sagaidiit, man vnk aizdomas, ka Tev slinkums sijaat she piedaavaato lektiiru.. ;P
Powered by Sviesta Ciba