Kurvjzieža kontemplācijas

Nevis čīkstēšana, bet tikai zinātkāre

Krāšņais Kurvjziedis

Nevis čīkstēšana, bet tikai zinātkāre

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vai Jūs no sava darba gūstat vēl kaut ko, atskaitot iespēju paēst, nomaksāt rēķinus un apģērbties?
  • Bet vai nav tā, ka Tu toties zini, ko negribi, bet sazin kāpēc mūždien atgriezies tieši tur. Es nesen domāju par Skrūvi, varbūt lasīji, un manas pārdomas diezgan daudz centrējās ap to, ka mēs darām to, ko mums izaudzināja. Vispār dažreiz tās atklāsmes ir šausminošas.
    Tavā gadījumā gan ir vēl viena lieta - Tu vēl vari darīt to, kas Tev absolūti padodas darīt. Nu, Tu jau zini, ko.
    • Kas vēl par Skrūvi?
      Tak ne jau degvīns + apelsīnu sula.
    • par Skrūvi Tev ir ļoti daudz taisnības, es pati par to esmu bieži domājusi - ne tikai savu, bet arī citu cilvēku dzīves apcerot - un šermuļojusies un pinkšķējusi, ij visādi citādi gruzījusies.

      Bet, ja par TO - vienmēr, kad esmu to mēģinājusi darīt kaut cik publiski, esmu aplauzusies un dabūjusi pa zobiem, un mani draugi ir lasījuši mani pa gabaliņam kopā, jo šī ir joma, kurā es visu hiperjūtīgi uztveru. Tāpēc man vienkārši ir bail.
      • Redz, varbūt ir jāsaprot sākumā, kas Tu par ļaudi - tas, kam tīk pasauli darīt skaistāku, labāku vai interesantāku. Šeit ir pārāk maz vietas, lai paskaidrotu, kur varētu būt atšķirības (neskatoties uz pārklāšanos). Es zinu, kurš no tiem visiem esmu es, un šobrīd mērķi nepiepildu absolūti, pradažnaja škura, vienvārdsakot:/
        Jā, es Tevi ļoti labi saprotu... Kad notiek aplauziens lietā, kur tu visvairāk vari būt tu, tas ir vairāk kā šausmīgi:/ Un visnetaisnīgākais šķiet tas, ka tev taču "dano", bet kā jau bieži treknāko šķēli paķer vienkārši bezkaunīgākie...
Powered by Sviesta Ciba