Kurvjzieža kontemplācijas

Apokalipse

Krāšņais Kurvjziedis

Apokalipse

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
"Viss, kas nav kjermenis, ir sociaals konstrukts." Aamen.

Manam kjermenim ir iesnas un shovakar jaaiet dejot.

Ja 30 reizes izdevies paarziemot, tad tachu ir izredzes, ka izdosies arii shoreiz? Jebshu dziiviibu kraajums shajaa speelee ir izteereets?

Pasaule ir tuksha, auksta, slapja un nedataisiita, taa smarzho peec mentola un eikaliptu elljas, un Dieva gars lidinaas apkaart kaa bojaaejai nolemts kjiinieshu zvirbulis, kuram nav kur noseesties.

Ja taa ir pasaules bojaaeja, tad akuraat taadu es to biju iedomaajusies!
  • Draņķīgais laiks ir ideāls iemesls un fons Pasākumam pie kamīna un sveču liesmām ar karstvīna glāzi un labu grāmatu rokās (ja nav MV) ;)
    veseļojies:)

  • nave

    Vot jauki, romantiski tai pat laikaa nezaudeejot sarkastismu attieciibaa pret naavi.... Naivums ir iedomaaties ka mirsim skaisti vai kaa sapnjojushi.... mirstot miesa kjuust par tukshu sakropljotu chaulu un ja paveicas nenonaak pie patloganatoma, kas to padra veel sakropljotaaku... iesaku visiem pirms savas naaves reiz aiziet uz sekciju anatomikumaa vai veel kauchkur un paveerot naavi klaatienee... nez kaapeec peec tam naave nav miiljaakaa teema par ko runaaties...;)
    • Re: nave

      Man kaa vecai nekrofilai (Frommiskaa izpratnee!) cinikjei arii ekskursijas anatomikumaa nav mazinaajushas tieksmi shad tad saldseeriigi pavaavuljot par jamo. Iisteniibaa jau taa ir teju ne vieniigaa nopietnaa lieta, ar kuru sanaak sastapties.
      Un akuraat taapeec reizeem atkal baisi gribas paironizeet.
      • Re: nave

        Nez kaapeec cilveecinji miil visvairaak ironizeet par to no kaa baidaas, vai pilniigi neziprot...;)
        • Re: nave

          Visaadi psichologi to deevee par aizsargmehaanismiem. A man laikam vienkaarshi gruuti dziivot, ja nesmejos...
          • Re: nave

            ugu arii smiekli ir aizsardziibs mehaanisms...;)
            tikai jautaajums no kaa jaaaizsargaajaas? vairums no kaa veelaak sanaak aizsargaaties ir pashu radiits,pashu iedvests... pashiedvesma muusu dzinulis un izniicinaataajs...:)

            • Re: nave

              A vot shitos, davaj, nevajag, ja!
              Citaadi veel Tevii atmodiisies kaads drankja psichologs ar staastinju par to, kaa es iisteniibaa gribu maamuci nozhnjaugt un kompenseet savas dzemdiibu traumas...Bet psichologus es diezko nemiilu, jo jamie meedz skaisti apvaavuljojamas lietas ar nopietnu gjiimi neganti sapurgaat!;)
              • Re: nave

                oiii
              • Re: nave

                ups taustinjs pa aatru nospiedaas...;)


                ne ne par psichalogu es gan nepretendeej buut... vienkaarshi peec taviem textiem taa vien prasaas uzprasiisties uz muljkjiig padom doshan... bet ja nu tas aizkaar tavas peec dzemdiibu traumas un naidu pret saveejo mammuku... piedod;)
                • Re: nave

                  "...Nje uchite menja zhitj, luchshe pomogitje materialjno!" :)))))
                  Ar naavi, maamucha niishanu un tragjiskaas beerniibas traumaam es gana labi pati tieku galaa...ij neba nu pie katriem galvaa saskreejushiem punjkjiem ljautinju jaapkraamee ar "17 droshaam & paarbaudiitaam recepteem, kaa saakt jaunu un fucking pareizu dziivi!":)))))
                  Tikai neapvainojies, labi!:)
                  • Re: nave

                    uz ko vajadzeej apvainoties, un par ko?;)

                    nav man dziivs meerkjis kaadam pamaaciit dziivot... iemaaciitu mani kaads labaak... okz vjo pietiek te njemties.... kad buus atka kas iteresants iesh juus teemaam tad pamaas ar rocinj...;)
Powered by Sviesta Ciba