Kurvjzieža kontemplācijas

Atkal par to pashu...

Krāšņais Kurvjziedis

Atkal par to pashu...

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un ik pa briidim caur dazhaadaam skumiigaam un prieciigaam dienaam pie manis atnaak vienas un taas pashas dominjas.
- Ir, protams, labi, ka pasaulee dziivo cilveeki, kuri uzskata, ka esmu pietiekami sapraatiiga, lai vinji gribeetu ar mani shad tad papljaapaat. Un abpuseejas intereses gadiijumaa tas arii notiek.
- Ir, protams, labi, ka pasaulee dziivo cilveeki, paarsvaraa viirieshi, kuri uzskata, ka esmu pietiekami gliita, lai vinjiem shad tad sagribeetos ar mani nokniebties. Un abpuseejas intereses gadijumaa tas arii notiek.
- Bet ja kaut kas pasaulee ir iisti noziimiigs, kaut arii man iisti neizprotams, tad tas ir taadu cilveeku pastaaveeshanas fakts, kuriem shad tad sagribas mani satikt arii tad, kad man nav speeka buut ne gudrai, ne veiksmiigai, ne smaidoshai, ne labi izskatiities. Kuri grib dzirdeet, kaa man klaajas, arii tad, kad man ir rauduliiga balss, kuri man ielej teeju... vai viinu... vai shnjabi un neuzdod jautaajumus. Un nav pat svariigi, vai kaads no vinjiem saka:"Buus labi, sauliit!" vai "Es zinu, kaa tu juuties. Paaries." vai veel ko citu...
Sentiments. Vaajums.
Bet es jau driikstu - peec definiicijas vaaja un dumja sieviete buudama!:)
  • Ak.
    Man tādi ir četri.
    Un divi no viņiem - nekautrējas arī paši nebūt allaž stipri...
  • Njaa...

    Man ir draugi, bet vinjiem neveicaas, jo vinji man ir.. Dazjreiz mani kaitina shis "buus labi sauliit..", jo gan es, gan vinji zin, ka taa nebuus.. dazjreiz mani kaitina un tracina, ka mani apskauj un tad es nezinuk, kur likt rokas un kaa lai paskatos aciis peec shii apskaaviena... Dazjreiz mani kaitina kluseeshana,,, es tachu visu sevi izteicu un vinjsh klusee it kaa visu sapprastu.. Mani var saprast tikai es.. taapeec draugiem zvanu kad gribas piedzerties, tad vinji ir tieshi taadi, kaadus veelos:)))
Powered by Sviesta Ciba