Kurvjzieža kontemplācijas

Tapu mazliet aizkaitināta

Krāšņais Kurvjziedis

Tapu mazliet aizkaitināta

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Uzskats "vientuļā māte - tas apriori ir sliktāk kā divu vecāku ģimene", manuprāt, neiztur kritiku.
Varat nākt un mest man ar cirvjiem, ja ir vēlēšanās.
  • Nu, es Tev šeit nebūšu oponents, jo dzīvē maz tādu īsteni laimīgo ģimeņu izdevies redzēt (gan - pēc manas subjektīvās mērauklas mērījot, un tā pavisam noteikti atšķiras no vidējā statistiskā apkārtredzamā). Tikai ja par ideālo "kābūtujabūtu" jāteoretizē, tad, protams, abi vecāki ir labāk.
    Jā, un no personīgās pieredzes - es nezinu, vai man labāk bija uzaugt ģimenē ar abiem vecākiem vai ja tie būtu bijuši šķirti, jo ne kopā, ne atsevišķi...nu, Tu saprati:)
    • es jau tikai par to, ka dzīvē vispār ir neiespējami sarēķināt, kas tad nu būtu tas ideālais un optimālais variants un kā to panākt.
      Un galvenais, ko es gribāju teikt - ka nedrīkst sievieti nosodīt, ja viņa grib bērnu arī tad, ja ir kādam pamats uzskatīt, ka viņas apstākļi nav ideāli.
      • Nosodīt, protams, nē, bet pieņemt vai nepieņemt tādu izvēli - pilnīgi visas tiesības, tāpat kā šai sievietei - attiecībā uz divvecāku ģimeni, viendzimuma partneru laulību utt. Visiem neizpatiksi tāpat, jautājums, vai citu attieksme Tev traucē līdz tādai pakāpei, ka nevari savu izvēli īstenot.
Powered by Sviesta Ciba