Kurvjzieža kontemplācijas

Dziives proza

Krāšņais Kurvjziedis

Dziives proza

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tad, kad tevi nakts viduu atmodina saapiigi pulseejoshs apakshzhoklis, kad tu paaris stundas izmisiigi centies aprakties gultas matracii, klusinjaam murminot:"Maaminj, kaapeec gan tu ljaavi man piedzimt...", kad peec divaam stundaam saraustiita murgaina miega tevi realitaatee piespiezh atgriezties neizturams troksnis, kuraa ar mokaam atpaziisti modinaataaja zvanu, kad peec neizturami iignas, ibuprofeena zirga devas aizmiglotas priekshpusdienas tev beidzot sanaacis tikt lidz zobaarsta kreeslam, izdzirdeet baltaa glaabeejenjgjelja izbriineeto duudoshanu: "Re, kaa tas nervs pamaniijies iekaist - un veel zem tik stabilas plombes!" un uz jautaajumu: "Vai piekriitat anesteezijai?" atshljupsteet: "Jaa, un eitanaazijai arii!" saleekties no naakamaa jautaajuma:"Ir kaadas alergjijas? Varbuut gruutnieciiba?" un iekunksteeties: "Sasodiits! Ceru, ka nee!", kad esi ljaavusies kaadai ezoteeriskai proceduurai, kas izmaksaajusi 20 latus un nosleegusies ar briidinaajumu:"Nebriinieties, ja nedeeljas laikaa saapes atkaartojas"...
Ak, jaa - nu, peec taa visa tu tiiri labi saproti, ka miilas mokas un paardomas par dziives jeegu & veertiibu skalu ir absoluutaas pupu mizas!
SAUDZEEJIET ZOBUS!!!!!
Un vispaar - dziive ir briinishkjiiga! Jo iipashi mirkljos, kad kjermenii nekas nesaap!:)
  • yo, krii!
    dzīve bez zobu sāpēm ir skaista, nudien.
  • vai ir iespeejams salabot zobus ciitiigi berzhot tos ar zobu pastu? vienkaarshi man nu baig negribaas iet Herr Zahnarzt.
  • žetons Tev! :*
  • Labi gan, ka ar eitanāzijas iegūšanu nav tik viegli. :))
Powered by Sviesta Ciba