Ar kabačiem es allažiņ apēdu vairāk eļļas, nekā ar visiem vasaras salātiem kopā. Un, protams, arī sasodīti daudz "Spilvas" mērču.
Kabači ar ķiploku mērci.
Kabači ar gurķu mērci.
Kabači ar "Tūkstoš salu" mērci.
Kabači ar krējumu un tomātu mērci.
Kabači ar sautētiem tomātiem, ķiplokiem un šampinjoniem.
Maigie, dievīgie kabacīši...
Kabači ar ķiploku mērci.
Kabači ar gurķu mērci.
Kabači ar "Tūkstoš salu" mērci.
Kabači ar krējumu un tomātu mērci.
Kabači ar sautētiem tomātiem, ķiplokiem un šampinjoniem.
Maigie, dievīgie kabacīši...
:)))
vienu briidi, apmeeram pusotra gada no zhurnaala iznaakshanas briizha, eedieniem lika klaat kopeejaas izmaxas.. kad cenas saaka strauji kaapt, no shiis fiichas atteicaas.;))