Tagad, aizejot zemeņu laikam un palēnām ienākoties ķiršiem, es sāku just savādu tramīgumu. Ieeju veikalā, galva viegli noreibst, pati pagriežos dārzeņu kalna virzienā. Nāsis ieplešas, pāri ādai aizslīd viegli drebuļi. Drīz viņi būs klāt. Viņi parādīsies starp kāpostgalvu grēdām, salātu kruzuļiem un burkānu saišķiem. Aiz tomātu kastēm atmirdzēs blakus saviem brālēniem gurķiem, vieglā, reibinoši tuklā gaišzaļumā. KABAČI!
tantefuj.. viens no negarshiigakaajiem kabachu eeshanas veidiem.:(
kriifuj ir visi gatavošanas veidi, kas prasa vairāk laika un pūļu kā apēšana.:p
tantebrauc shas pie manis uztaisishu teu aatrus (triisreiz aatraakus nekaa ceptus uz pannas) un Garshiigus (divdesmit reizes garshiigaakus nekaa ceptus uz pannas) kabachus.:) kabacis man ir.:)