Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ai, bet vispār, mani mīlīši, ja nu kāds to manu nopietnību grib dzirdēt, tad feminisms nav vis nedz spalvainas kājas, nedz belziens pa kājstarpi katram, kurš tev kafiju grib izmaksāt, bet gan atskārsme, nepielūdzama un rāma, ka vīrietis NAV biļete uz laimīgo, mierpilno un labklājīgo dzīvi. Tik vien.
  • Ja nu atkal nopietni - nomācošajam vairākumam cilvēku šāda vai tāda veida partnerattiecības tomēr ir nepieciešamas. Biļete, tā teikt, kas ievērojami palielina izredzes uz to riktīgo dzīvi. Kā nu katram izdodas to realizēt - tas ir cits jautājums.
    • Partnerattiecības var darīt dzīvi skaistāku, un var arī nedarīt. Man tikai liekas, ka daudzu sieviešu traģēdiju pamatā ir absolūta paļaušanās uz to, ka viņu problēmu risinājums un dzīves jēga ir rodama tieši kopdzīvē ar vīrieti. Kas izsauc milzu vilšanos ikreiz, kad tā nenotiek.
      • Un tu ar tādām durām gribi solidarizēties? :P

        Mana dārgā man šad tad nolasa priekšā līdzīgus viedokļus no forumiem - vīrišķim jābūt tādam un šitādam, jādara tā un tā, jāuztur sieva līdz bērna cikturgadu vecumam un jāatdod visa nauda sievai. Un tad ir lielais pārsteigums - kā viņš, cūka, tā drīkst! :)
Powered by Sviesta Ciba