Kurvjzieža kontemplācijas

Iignums&raushi

Krāšņais Kurvjziedis

Iignums&raushi

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mani reiz nobeigs pashas gljeevums, ko par labaam maniereem meegjinu uzdot.
Nepietiek, ka pienjemu no visiem deveejiem laipni daavinaataas piparkuukas, kuras man absoluuti negarsho. Pienjemu, smaidu, pateicos, pasleepju sominjaa, it kaa lai apeestu veelaak un peecaak atdaavinu citiem.
Bet, kad smaidiiga koleegjiite vidzhinaadama nolika man zem deguna pashas ceptu sklandu rausi, es neuzdroshinaajos to somaa baazt, nedz arii atziities, ka sklandu raushi man nevis vienkaarshi negarsho, bet riebjas!
Es eedu.
Esmu to apeedusi.
Es nekad, nekad vairs taa nedariishu!
  • Dod MAN!
    Es ēdu sklanduraušus! Es ēdu piparkūkas! Nupat par spīti visai manai skarbajai apņēmībai atgūt figūru, lai nebūtu kauns piedāvāties Omāram bildēties mākslas foto, nokāpu lejā uz kafeni un paņēmu 200 g maisiņu ar piparkūkām :) Kā tad vīna terapija bez piparkūkām :) Vīna terapija turpināsies rīt arī...
    • Hehz! Sarunaasim tikties kaut kad janvaara saakumaa un Tu no manis sanjemsi veselu maisu piparkuuku asorti!
  • Nu, lai saglabātu savu visai apšaubāmo anonimitāti, laikam būtu jāsarunā, uz kura ielas stūra tu to piparkūku maisu atstāsi :) Tad es paglūnēšu, vai vairs neesi tuvumā, un savākšu :)))

    Viss pēc labākajiem spiegu filmu paraugiem :)
  • Nu ja:) pienaakushi liekuliibas sveetki:)
  • Varbūt vari ieviest somiņā peli. Barosi ar piparkūkām, bet gadījumos, kad piedāvā sklandu raušus, paver somiņu, lai šamā lec tam rausim virsū. Tādu, peļu apstaigātu, jau nevajadzēs ēst.
Powered by Sviesta Ciba