Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Protams, protams, politika ir vienvienīgi sūdi, un, jā, protams, man nav nekādu ilūziju, es zinu, ka ērtāk un drošāk vienmēr ir laizīt pakaļu stiprākajam, vēlams, visstiprākajam, un, jā, protams, vienmēr uz visu var paskatīties arī citādi, bet tā nu ir sanācis, ka Irāna ir viena no manām sapņu zemēm, vēl jo vairāk, tā ir zeme, kas man saistās ar konkrētiem cilvēkiem, ar miesu un asinīm (pagaidām) apveltītiem cilvēkiem, pret kuriem es jūtu simpātijas, un viņi dzīvo mājās (pagaidām), kuru attēlus esmu redzējusi, un runā melodiskā valodā, un Šīrāza vai Esfahāna man nozīmē satriecoši skaistas ainavas, kuras es savā iztēlē nespēju aizstāt ar kūpošām drupu kaudzēm.
Es nezinu, ko es gribēju pateikt ar šo nesakarīgo vervelējumu. Vienkārši pašreiz fakts, ka esmu vienas proamerikāniski orientētas valstiņas pilsone, liek man rīstīties riebuma un izmisuma spazmās. Bet tas jau neko nemaina.
  • Ko, vai tad jau sākuši bumbot??
  • Tas nemaina. Kā arī tas, ka diemžēl nevaram nebūt proamerikāniski, lai kā mums tas riebjas://
    • Zini, es varu samierināties ar cinisko ieteikumu izvarošanas gadījumā atslābināties, bet tiktāl pazemoties, lai vēl tēlotu orgasmu..:/
      • Šis ir tas gadījums, kad jāpacieš klusējot un sakostiem zobiem (to orientāciju). Bez ilūzijām runājot, tā otra izvēle ir krietni biedējošāka.
        Jā, nu vieglāk no tā, protams, nekļūst. Jo man arī šur tur Tajās Vietās ir cilvēki ar miesu un asinīm, un vienīgais, ko var, ir izslēgt atmiņu un domas, lai vispār spētu to izturēt...:(
      • Tas jau tas skumjākais, ka visapkārt pilns ar ļautiņiem, kuri sacenšas konkursā par labāko notēloto orgasmu. Un daudzi tik ļoti iejūtas lomā, ka sāk pat ticēt tā īstumam.
    • Varam. Tikai tad būs jādomā, kas tad īsti mēs gribam būt. Par ko uz diviem Latvijas iedzīvotājiem ir aptuveni trīs viedokļi.
      • Protams, varam nebūt proamerikāniski. Jautājums tikai, kas šeit notiks tādā gadījumā.
      • Ja gribam ne mazāk kā tagad, bet vairāk.
        Protams, tas viss ir nosacīti. Demokrātija R-Eiropas (un tālu tas nav no Āmurikanijas) stilā varētu daudziem būt labs lamuvārds :)
    • ...it sevišķi pēc amerikāņu tiesneša hokejā.
  • BTW žurnālā "Nedēļa" publicēta Lato Lapsas fotoreportāža ar komentāriem par Irānu.
  • Visam piekrītu, i ka zeme skaista, i ka cilvēki jauki, tikai laikam viņiem arī nav paveicies ar savas valsts vadītājiem, kuri, manuprāt, paši uzprasās, un ne pa jokam uzprasās. Bet cietīs jau vienkāršā tauta :(
    • Ne pa jokam uzprasīties nozīmē neatteikties no kodolenerģijas ieguves pēc jeņķu svilpiena?
      • No kodolenerģētijas ieguves viņus neviens negrasījās piespiest atteikties. Arī uz urāna bagātināšanu līdz tiem 4-5%, kas atomelektrostaciju degvielai nepieciešams, visi paskatījās ar saviebtām sejām, bet neko neiebilda. Bažas izraisīja tas, ka Irāna nelaiž savos objektos MAGATE pārbaudes, atteicās no Krievijas kompromisa priekšlikuma bagātināt urānu kopuzņēmumā (tātad - tomēr starptautiskā kontrolē), ka centrifūgu skaits ir paredzēts daudz lielāks, nekā nepieciešams priekš kodoldegvielas atomelektrostacijām, kas rezultātā provocē aizdomas, ka runa ir tieši par kodolieročiem, un ka atomenerģija ir tikai piesegs šai programmai, un Irānas vadība tikai novilcina laiku, lai paspētu izgatavot atombumbas. Tas, komplektā ar tālas darbības raķešu iepirkumiem Ziemeļkorejā un atklātiem draudiem Izraēlai (noslaucīt to no zemes vai kartes u.t.t.) arī rada to saspīlējumu, kas ir tagad. Ja kas, tad no Ziemeļkorejas iepirktās raķetes, kā arī Irānā pašā izgatavotās raķetes nav pagaidām sevišķi precīzas, kas padara to izmantošanu militāri mazefektīvu ar parastām sprāgstvielu galviņām, bet šī precizitāte ir pilnīgi pietiekama kodolieročiem.
        • (Anonīms)
          o jā, un arī Iraka apdraudēja visu pasauli ar saviem atom-, bio- un ķīmiskajiem ieročiem. Par ko bija drošas ziņas.
          • Tad ļaut notikumiem ritēt pašplūsmā? Un pēc dažiem gadiem (notikumu labvēlīgas attīstības gadījumā Latvijai) atkal kāds anonīmais visgudri varēs komentēt - vot, redz, kādi jenķi idiņi, divreiz pēc kārtas nolažoja, Irākai, kurai nekā nebija, bruka virsū, bet Irānas atombumbas nogulēja un...
            Par sekām pat bail domāt.
            No malas jau viss izskatās vienkārši, un īpaši gudri visi ir pēc notikumiem.
            • (Anonīms)
              Nē, Tu ko?!? Tas tak skaidrs, ka vajag visus citādidomājošos preventīvi nobumbot. Un pie vienas šmucēšanās arī tos, kuri varētu būt citādi domājoši, lai gan to īsti neizrāda. Un pasaulē būs miers. Mūžīgi mūžos.
              • Nē, es esu gatavs piebiedroties pīsņikiem, un pievienot savu balsi tam korim, kas prasa Irānai likt mieru :)
                Kas būs, tas būs.
            • Es gan piekrītu teorijai, ka visi 11-ie septembri bija lēts triks (jā, esmu noskatījusies To filmu). Vienīgais - lai atceramies, kādi viņi ir tam otram iluzionistam..:/
  • Jā, kaut kā modīgi uztraukties, ka nobumbos nabaga irāņus (lai gan jebkāda bumbošana pašlaik ir tikpat maz ticama kā jebkad iepriekš), bet nevienu nesatrauc, ka dažs labs sadomājis celt kodolreaktorus tektoniski aktīvajā zonā. Jedritvai, vēl tikai pirms pusotra gada tās viņu mājeles bruka viena pēc otras, 43000 beigti. Nākamā zemestrīce pēc 5-7 gadiem droši vien paņems 300000, t.sk. vēža upurus.

    Un vispār, neviens nav pamanījis, ka Ahmadinedžadam vispār nav pilnvaru lemt par ārpolitiku un kodoljautājumiem? Tā visa d**šana tikai uzsit naftas cenas, vot i viss.
Powered by Sviesta Ciba