Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sestdienas riits taads murgaini rosiigs. Ir liela veelme buut daudz ko padariijushai, tachu neko taa iisti negribas dariit. Gruuti risinaama probleema.:(
Iemalkojot kapuchino, shkirstiiju vienu no peedeejiem "Kentaura" numuriem. Kaadu laiku nebiju tos pirkusi, tachu tagad gruusniiba ar Dizho Darbu ir manii atmodinaajusi dazhnedazhaadus snauduljojoshus studiju laika ieradumus.
Palasiijos gabalinju iz Sartra. Kad biju meitenes gados, jamais man dikti patika. Peec tam uzzinaaju, ka vinjsh izteicies, ka Bovuaara esot vieniigaa sieviete, ar kuru runaajot, veerts pacelt skatienu liidz pat vinjas aciim, un apvainojos visu pasaules mazaak gudro sievieshu vaardaa.
Bet shaa vai taa vinja praatuljojumi par miilestiibas un jeegas attieciibaam man gaajushi pie sirds ij toreiz, ij tagad. Iekjikjinaaju pie draiskas dominjas par fraazi, ko vareetu izmantot, ja atkal nejaushi gadiitos miileeties ar kaadu shovinistisku filozofu: "tev liekas, ka tu mani draaz? Iisteniibaa es tevi transcendeeju!" Ai, nee, protams, dziivee es taa nekad nedariishu - pietiekami labi paarzinu sievishkju lietoto sveshvaardu destruktiivo ietekmi uz viirishkju libido.
Apkaart skan dzhinglbelli, tuudalinj saaksies karstviina pluudi, kopumaa dziiviitei nekaadas vainas. Tik taas piparkuukas totaali riebjas. Un darbs.
Miilu cilveekus! Mazliet.:)
  • ...labaak miileet sunjus... ;))
  • :) varbūt ap 30 vērtības pārkārtojas, tip, pati zinu, ka gudra, un tam nav vajadzīgs apstiprinājums no ārpuses, ij skaidrs, ka labāk ļaut jamajiem dzīvot ar libido - visām iesaistītajām pusēm par prieku un patikšanu... :)
  • kriizes vecums ;))

    ...vispaar jau arii viirieshiem ap Jeezus vecumu notiek veertiibu paarveerteeshana, taa kaa par libido u.c. veel striidiigs jautaajiens - varbuut sievishkjais ietekmeejas destruktiivaak? ;)) (teema vismaz pusgada diskusijai) :)
    • Re: kriizes vecums ;))

      :)))
      Eh, taas kriizes, taas kriizes! Ko mees bez taam iesaaktu, kaa gan izskaidrotos, kaa attaisnotos...
Powered by Sviesta Ciba