Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Starptautiskā Sabiedrība (nekad neesmu zinājusi, kas tā tāda, taču gara acīm redzu garu soliņu, uz kura sasēdušas tantītes dažādu etnosu tautastērpos un bariņš dienvvidniecisku večuku)ir pamatoti satraukta, ka kodolbruņojums varētu būt tādai valstij, resp., Irānai, kura izteikusi draudus citai valstij.
Starptautiskajai Sabiedrībai, lai kas tā arī nebūtu, ir pamatots miers un pofigs attiecībā uz bruņojumu, kas atrodas tādas valsts rīcībā, kura regulāri izsaka draudus tai pašai Irānai.

Es, protams, zinu, ka mans antiamerikāniskums ir plebejisks un kaunos par to.
  • 193 būtu precīzāk. Ka principu "kas nav ar mums, ir pret mums" drīzāk lieto Onslovs, ne Bušs, Petrovičs jau paguva norādīt. Ja reiz Onslovs ievērojamu vairākumu definē par 125/150=5/6 (žetons par drosmi), arvien gaidu ziņas par vienotu 160 valstu viedokli "pret").
    Pēc ANO statūtiem, var uzbrukt arī pašaizsardzības nolūkā.
    • ASV uzbruuk Iraakai pashaizsardziibas noluukos :-DDDDDDDDDDD
    • Nu re - katrs min savu skaitli, taču man aizdomas, ka ir pilnīgi vienalga - 25/225, vai 25/168 - proporcija redzama neapbruņotu aci.

      Uzbrukums kā aizsardzība - cool skan. Līdz šim pašaizsardzības nolūkos visi ir aizsargājušies. :))))
      • Ja, piemēram, 25 ir "par", tas nenozīmē, ka 170 ir "pret". Tikpat droši varu apgalvot, ka 100 ir "pie kājas", bet 50 - "neteikšu".
Powered by Sviesta Ciba