Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pilnmeeness uz mani iedarbojas. Reizes 3 shonakt modos un veeroju, kaa paarvietojusies gaismas salinja uz istabas griidas. Treshajaa reizee, kad taa bija nonaakusi istabas viduu, izkaapu no gultas un apseedos gaismas plekjiitii. Un skatiijos meenesii. Gribeejaas burties, riebt, zaveet un pesteljot. Peec tam sapnjoju, ka pie debesiim vienlaikus spiid gan saule, gan pilns meeness, un gaismas beidzot ir pietiekami. Pamodos gandriiz laimiiga.

Ziemaa magjija vairs neshkjiet iracionaala. Ja reiz tas taurenis, kursh Kuraaturvietaa veecina spaarnus, izraisa ciklonus, pluudus vai viesuljveetras Kuraaturpavisamcitaavietaa, tad kaapeec gan nevareetu buut taa, ka CO2 molekulas, kuras es izelpoju, kaisliigaas ilgaas skaitiidama buramvaardus, rada veerpeti, kura ietekmee noteiktus biokjiimiskus procesus kaada cita indiviida smadzenees?:)
Nuja, un cik tad tur taalu, lai saaktu vaavuljot visaadas pseidometafiziskas bleenjas, plashi izmantojot aaaaaarkaaartiiiigi ietilpiigo un neko neizsakosho jeedzienu energjijas, kuru izdzirdot, allazhinj esmu augstpraatiigi viipsnaajusi.... Nee, protams, tik taalu mani ziemas depresija un regulaara viina dzershana veel nav novedusi. Un tik driiz veel nenovediis. Cerams.:)
  • Un kā tev patīk šitas:

    viņam ir tik laba aura...
  • taa vish i...

    nezinaashana izraisa noliegshanu! :)
    • Tu varbuut arii esi energjiju eksperts? Ij es tagad kaa blondiine izgaazhos, savu nezinaashanu apliecinaadama?:)))
      • Nesatraucies. Aizbrauc jebkurā lauku ekskursijā ar vietējiem gidiem, uzliec rokas viņu vadībā gādīgā uz kāda svarīga akmens, aizver acis, elpo lēni un redzēsi zili zaļi dzeltenus apļus, kā nu kuro reizi, vai arī sūtīsi kādas domas tam vienīgajam. Ek, ir daudz variantu. Kad vecumdienās vadīšu savas dzimtas muzeju, tur arī varēs par lielu naudu uzlikt roku uz mana tēva ģipša pakauša, piemēram, un iesūkt viņa labi gudro enerģiju.
Powered by Sviesta Ciba