Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Leduspuķaina rūts un ziedoša alpu vijolīte. Banāli līdz šķebīgumam, bet man patīk. Raisa tādu saldsērīgu noskaņu kā Andersena pasakās. Laikam tāpēc, ka atgādina bērnību - vecmāmuļai vienmēr uz palodzes bija alpu vijolīšu podiņš, janvāra beigās tās ziedēja, arī uz manu vārdadienu, viešot gan tīkamo "ir-svētki-būs-dāvanas" sajūtu, gan arī priecīgo atskārsmi, ka ziema jau pāri pusei.
  • Bet pasaki, lūdzu, kādēļ cilvēki kaunas n banalitātēm?
    • Nezinu. laikam tāpēc, ka banalitātes ir apnicīgas un prognozējamas. Un daži, piemēram, tādi neirotiski un pretenciozi radījumi kā es, baidās, ka paši var tikt uzskatīt par apnicīgiem un prognozējamiem.
    • aciimredzot ljaudis kaunaas sevi paraadiit taadus kaadi vinji iraid
      • Nu, bet cik tad var dvest: "Ah, sarkans saulriets, tas ir tik skaisti!"?
        Visi tāpat ir pamanījuši. Lūk, darot tā, kā es - iepriekš pasakot, "es jau zinu, ka tas ir banāli, liecina par lētu gaumi un nespēju ģenerēt oriģinālus spriedumus, tomēr atkārtošu vēlreiz:...", cilvēks vismaz ir attaisnojies un apkārtējie viņam nepārmetīs.:)
        • man gan shkjiet, pats fakts par paarmeshanu jau smird peec leetas gaumes un ir aizdomas ka aiz taas seezh kaads sens kompleks un klusiibaa vish ariidzan dvesh par shiem saulrietiem:)
          Bet ai nu suuds:)
Powered by Sviesta Ciba