Kurvjzieža kontemplācijas

Manipulāciju māksla, jeb līdz kam man vēl mazliet jāaug

Krāšņais Kurvjziedis

Manipulāciju māksla, jeb līdz kam man vēl mazliet jāaug

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
- Labi, dārgumiņ, ej izklaidēties ar draugiem, es tiešām gribu, lai tu jūties labi. Un nedomā par to, ka es te viena sēžu mājās un raudu.

- Jā, dēliņ, tas ir ļoti jauki, ka esi sastapis sievieti, ar kuru vēlies kopā novecot. Tas nekas, ka man nešķiet pieņemams viņas raksturs - tev taču ar viņu būs jādzīvo, ne man. Arī attiecībā uz ārieni, ir pilnīgi dabiski, ka mūsu gaumes atšķiras. Un prāts sievietei nav galvenais, to jau tu arī būsi dzirdējis. Par saimniekošanas prasmi vispār neuztraucies - tu esi tik talantīgs, ka lieliski apgūsi arī to, ja viņa netiks galā. Es nestāšos jūsu laimei ceļā, man šķiet ļoti jauki, ka jūs nāksit dzīvot pie mums. No šaurības nav jābaidās, pie tēta istabā varēs ievākties vectētiņš - cik tad viņam vairs atlicis, - jums atdosim lielo istabu. Es? Par mani, dēliņ, nedomā, es tāpat beigšu tagad ar tevi runāt, nolikšu klausuli un aiziešu bēniņos pakārties.
  • Nja. Arī tā ir māksla. Laikam jau.
  • Kaut kas starp vienaldzību un šantāžu. Un ļoti labs treniņš palīgteikumu ignorancei.
    • Nesapratu par tiem palīgteikumiem. Kādu komatu par daudz vai maz esmu ielikusi?
      • ignorējamo lieku iekavās:
        [..] Un nedomā par to (, ka es te viena sēžu mājās un raudu.)

        Otrais teksts Tev tā literāli daiļi uzrakstītas un jāignorē kaudzēm teikumu, bet ir arī vietas, kur ne :p
        [..] Par saimniekošanas prasmi vispār neuztraucies - tu esi tik talantīgs(, ka lieliski apgūsi arī to, ja viņa netiks galā.)
        [..]No šaurības nav jābaidās(, pie tēta istabā varēs ievākties vectētiņš - cik tad viņam vairs atlicis, - jums atdosim lielo istabu.)

  • Tās pat nav manipulācijas, tā jau ir klaja emocionālā šantāža.
    Cik novērots, tādus teikumus kā pirmais ļoti labi prot bīdīt meitu mātes. Ij manējā, ij manu draudzeņu - ik pa brīdim, un pilnīgi bez sirdsapziņas pārmetumiem.
Powered by Sviesta Ciba