Kurvjzieža kontemplācijas

Par to, cik svariigi pret cuucinjaam poteeties beerniibaa

Krāšņais Kurvjziedis

Par to, cik svariigi pret cuucinjaam poteeties beerniibaa

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Apsveerusi iespeeju piezvaniit Imantam un pateikt koda fraazi: "Esmu sieviete ar salauztu sirdi un aizpistu dveeseli un mekleeju kaadu, kursh paliidzees shovakar aizlieties kaa cuukai", beigu beigaas no taas tomeer atsakos. Riit ir LJOTI nopietni jaapastraadaa, un pagjiras pilniigi noteikti nevaru atljauties.
F***ing nepatiikami ir izslimot beernu slimiibas pieaugushaa vecumaa. :( Droshi vien normaali ir 18 un 20 gadu vecumaa atbriivoties no iluuzijaam, ka cilveeki ir tikpat godiigi kaa sunji un kozh, tikai aizstaavoties.
Vienmeer esmu izvairiijusies tiishi saapinaat kaadu, kursh man kaut mirkli licies tuvs - so what? - vai gan taa buutu jaadara arii citiem?
Ieprieksheejaa dziivee noteikti esmu bijusi Aaarkaartiigi Augstpraatiiga Zhirafe, kas, snobiski gremodama, slaajusi rinjkjii un saminusi tuukstoshiem gliemezhu. Shobriid mana karma paredz izsaapeet gliemezhu tuukstosha kraukshkjus zem citas augstpraatiigas zhirafes kaajaam.

Cik viss kljuust viegli pacieshams, kad tam atrod logjisku izskaidrojumu!:)
  • hmmm...a kaapeec izveelies tieshi sho opciju?...vai nav veseliigaak koda fraazi izmaniit no "aizlieties, kaa cuukai" uz "nodraazties, kaa trusim"?:)
    • Raugi, peedeejaa laikaa no cilveeces viirishkjaas daljas manu uzmaniibu gk. saista:
      a) geji;
      b) viirieshi ar reaalaam vai fiktiivaam potences probleemaam;
      c) diivainji, kurus vieglaak saprast, pashai aizlejoties, nekaa meegjinot jamos pielauzt un izdraazt.

      Attieciigi - esmu uz laiku mainiijusi toteemdziivnieku, un labpraataak identificeejos ar piezemeeto Dosias cuucinju, nekaa sprigano Playboy trusiiti!:( C'est la vie!:(
      • njaa...savaadu kontingentu savai uzmaniibai esi izveeleejusies...bet, es, kaa tolerants cilveeks, tikai noburkshkjeeshu- "kas nu kuru parauj!" !:)
  • Hmm.. kaa man patiiik Tavi pousti!
  • Es laikam biju ezis (ne šī jornāla ezis, bet gan cits).
Powered by Sviesta Ciba