Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Shodien esmu iignaaka, nekaa parasti. Velk uz taadu kaa Shopenhauera apcereeshanu.:) Nebuutu tas vecis bijis taads sievieshu niideejs, tiiri vai saaktu jamo cieniit.

Un domaajas shaadaas dienaas dominjas par iedzimto greeku. Par karaviiriem, muusu un citu miiljajiem braaljiem, draugiem, miiljaakaiem un teeviem, kas apshauj un izvaro taadas pashas sievietes kaa es...un taadus pashus viirieshus kaa vinji, kas, protams, nav mazaak briesmiigi.
Par puisheljiem, kas pakar priedee kakji, pirms tam vinjam izduurushi acis. Par sestaas klases meitinjaam, kas skolas gjeerbtuvee atspaarda klasesbiedreni un ar cigareti iededzina vinjai uz rokas "kauna ziimi"...
Un par to, cik viegli vispaar nodariit saapes. Un pazemot un izniicinaat. Un cik biezhi tas notiek vienkaarshi aiz tam, ka "taa gadaas".

Domaaju un smaidu.:)
  • Par ko tad Jūs te smaidat, cienītā? Par to, ka vēl neizvarota, vai? :))
  • Filmu "Baltais oleandrs" esi redzējusi?
    • Nea! Saki - vajag?
      • nu - skatīties var.. Tve iesaku - pārmaiņas pēc, jo
        tur ideja ir sekojoša - māte meitai visu mūžu pūderē smadzenes, cik pasaule ir ļauna un ka vajag pret visiem cīnīties un aizstāvēties, un nīkuļiem ir jāiet bojā, tak meita izrīkojas pretēji, jo saprot, ka labāk ir cilvēkus mīlēt;)PPPP
        • Es jau ar' saku, ka Vajag miileet.:) Bet tas neatcelj patiesiibu par ljautinja dabu. Iisteniibaa jau kristietiibaa Dieva dizhenuma atziishana ir balstiita uz apjeegshanu, ka Par Spiiti Tam Visam muus, izraadaas, var miileet!
          Es gan neesmu kristiete, bet shii doma man patiik!
          • par kristietības atziņām man ilūziju nav - jo tās ir visai tālas no Dieva jeb kā-nu-To-sauc, kā nekā tie paši cilvēki tās pielāgojuši konkrētā laikmeta vajadzībām;)P diemžēl tā nu tas ir.
            bet citādi - man kā filantropam;)P vienalga gribas apgalvot, ka PAMATĀ cilvēki ir jauki:))
Powered by Sviesta Ciba