Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu, re kaa! Niikuliigums un chiikstuliigums arii kaut kur nez pagaisis. Savaadi gan - buushu veel nonaakusi ieksheejaa harmonijaa, un tad nu gan nesapratiishu, ko ar to iesaakt!:)
Vakarvakar atcereejos, ka draudzeeties ar viirieshiem tomeer ir ljoti patiikami. Paldies, miiljum, par vakarinjaam, par to, ka paarnesi mani paar peljkjeem un par to, ka teici, ka esmu skaista!:)

Shoriit lasiiju sengriekju dzeju, lai klasiski apgarotos. Nezinu, vai tas man izdevaas, sapratu tikai, ka ilgojos peec oliivkokiem un cipreseem un vasaras pagarinaajuma. Kursh bija tas izklaidiigais enjgjelis, kursh sajauca artikulus, taadeejaadi likdams man piedzimt sheit un nevis pie Vidusjuuras?!

BTW - radaas viela paardomaam. Kaadeelj gan peec sengriekju priekshstatiem vieniigaas frigiidaas dziivaas buutnes (taas, kas nav pakljautas Afrodiites varai) ir sportistes (Artemiida), cieniijamas maajsaimnieces (Hestija) un intelektuaales (Ateena)?

"Sen jau ir rieteejis meeness
Un Plejaadu saime. Pusnakts.
Aizrit stunda peec stundas,
Bet gulju joprojaam es viena."
/Sapfo/

:)
  • hmmm...no otras puses...varbuut Tev katru dienu ar pateiciibas dziesmaam jaaslavee shis engjelis....ka neesi piedzimusi Libeerijaa...un melna...un nebaudi vasaru cauru gadu!:P
    • :)))
      A sazin-nezin, vai tas buutu sliktaak - vismaz ikgadeejaas rudens depresijas un spazmainaas pavasara abstinences, kas paarnjem ziemas beigaas, tad izpaliktu...
      Un vispaar - man allazhinj licies, ka mans iistenais aicinaajums ir palmu lapu brunciitii teerptai shuupoties liaanaa, mest peertikjiem banaanu mizas un buut gatavai kuru katru mirkli nomirt no cecemushas dzeeliena, nevis rakstiit normatiivos aktus zem dienasgaismas spuldzeem un vakaros kunksteet piesmeekjeetos krogos.:)
      • nezinu, kaa ar to shuuposhanos...bet Tevis piemineetaa rakstiishana un kunksteeshana (manupraat) ir kudi patiikamaaka par 20 stundu darbu cukurniedru vai kafijas plantaacijaa...par blakus palmaa shuupojoshos tutsu vai kaadas citas naidiigas cilts peertikji ar kalashnjikova automaatu ij nerunaaju!:)))
Powered by Sviesta Ciba