Kurvjzieža kontemplācijas

Karmas pinekljos:)

Krāšņais Kurvjziedis

Karmas pinekljos:)

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sagurusi.:(
Taa kaa kaada saauksteeshanaas taisaas klaat.:(
Aaraa ir ljoti auksts, pie katra veeja puutiena knapi valdu spiedzienu. Neandertaaliete pieprasa shokolaadi. Riit vilkshu garaakus brunchus.:(
Shodien nosuutiiju CV uz kaadu vietu, par kuru man likaas, ka es tur vareetu gribeet straadaat mazliet vairaak, nekaa sheit. Vismaz kaadu laiku. Bet neskumshu arii, ja man atteiks. Cilveeki ar neizkoptu gaumi nav mani pelniijushi.:)
I ir slimniicaa. Es shodien atkal nonjeemos ar visu ko citu un neaizbraucu pie vinjas. Cuuka esmu.:(

Shodien mani vajaa pagaatne. Snaiksta savas Alkatiigaas Kjetnas...:)No riita celjaa uz darbu - cilveeks no 12 gadus vecaam atminjaam, 5 min.paarskreejienaa liidz Ljoti Svariigai LR Iestaadei - M, ar kuru "vareeja buut, bet nebij'" pirms diviem gadiem, savukaart pievakaree piezvana R un runaa balsii, kas izklausaas peec baseta skatiena.

Viena sievishkju zhurnaala pseidozoteerikas lappusiitee reiz lasiiju Viedo Karmas Ekspertu biedinoshaas atzinjas, ka, luuk, ar ljaudiim, ar kuriem mums bijushas jelkaadas seksuaalas attieciibas, izveidojas karmiskaas saites, kuras turpinaas varbuut pat vairaaku dziivju ilgumaa. Kameer pateikts VISS... Tobriid domaas paslaveeju savu sameeraa labo gaumi, jo, shkjiet, ka liidz shim nav bijis kaazusu ar viirishkjiem, ar kuriem man buutu iebildumi veel kaadas paaris dziives shad tad pateergaat pie viina glaazes. Un arii to, kuram es 6 gadu laikaa juutos jau pateikusi VISU, man nav iebildumu veel kaadreiz satikt. Piemeeram, kaa degunradzi, kad naakamajaa dziivee mediishu lauvas Kenijas savannaas... Bet vinjsh grib tikties jau shonedeelj. Un es ceru, ka vinjam liidz VISA pateikshanai arii daudz nav palicis.:)

Gribu buut briiva!!!
Powered by Sviesta Ciba