Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
jajaja! Mirklii, kad saak lities, ka varbuut-viss-nemaz-nav-tik-pretiigi-jo-sevishkji-peec-milziiga-kapuchino-kruuzes, protams, Laimesmaate pagraabj chiekuru un iesviezh pa ausi. Nevis egles, bet piinijas chiekuru!

Naakamais viirietis, ar kuru es dziivoshu kopaa, buus baarenis, atradenis. Un visas vinjam miiljaas beernu nama audzinaataajas buus sen mirushas. Un gandzriiz divus gadus peec shkjirshanaas man nezvaniis neviena gruutsirdiiga veca sieviete, kurai nez kaapeec liekas, ka es ljoti gribu grauzt cepumus, seezhot uz diivaana, uz kura kaadreiz esmu miileejusies, klausiities staastos par vinjas slimiibaam un tramiigi gaidiit neizbeegamo: "Kaa tev liekas, juus tieshaam nekad vairs nebuusit kopaa? Nuja, es jau visu saprotu...Kur gan vinjam praats bija! Jaa, tu jau tieshaam nevareeji riikoties citaadi. Taa pashreizeeja - ehhh, ko nu tur... tu jau zini, ka es par labaaku vedeklinju kaa tevi nebuutu sapnjojusi..."

Negribu!
Shodien Maartinji! Velju laiks beidzas! Mironjiem jaatruud, nevis rinjkjii jaakliist!

To es vinjai nepateicu. Es pieklaajiigi bleeju klausulee, kaut ko par sasodiito aiznjemtiibu, jaa, shausmiigi daudz darba, jaa, mees, protams, varam saglabaat labas attieciibas, tieshaam nekaada naida, es jums noteikti kaut kad driizumaa piezvaniishu, nee, paldies, man pashlaik nevajag jauku adiitu dzhemperiiti...

Un tagad liidz dienas beigaam es vinju kaa skabargu meegjinaashu nopurinaat.
Man tachu nav nekaadu pienaakumu pret visaam vecaam, skumjaam sievieteem, vai ne?
  • ak

    es jau biju paguvusi aizmirst, Cik Sarežģīts ir Meklēšanās periods. Visādas IEpazīšanās un ATpazīšanās ar māmiņām, tētiem, draugiem, brāļiem, māsām, sobutiļņikiem, kolēģiem un citiem tam līdzīgiem. Cerības, maldi un vilšanās, skumjas, prieks un sajūsma.

    tik daudz emociju tiek izsēts, dāvināts un sūtīts vējā, miglā un saulrietos... njaa....
    • Re: ak

      Vo-vo! Naakamajaa mediibu sezonaa koncentreeshos nevis uz vienkaarshi atradenjiem, bet uz atrdenjiem-eremiitiem!:)
      • ai, nu beidz...

        tas attiecībām piedod tādu pašu garšu, kā Santa Maria savām vistām.. Nafig ēst katru dienu vienu un to pašu, ja var pasaldināt/paskābināt/sapiparot/savircot etc.

Powered by Sviesta Ciba