Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
"...Un tad es paartraucu ar vinju satikties, jo jutu, ka saaku paaraak iemiileeties."

Klau, bet, ja godiigi - vai dabaa eksistee cilveeki, kas tieshaam taa dara?
  • A nevar taa neatkariigi iemiileeties?;)
    • Tikai, ja platoniski:))) Tad tā var. Tad var to iemīlēšanos apzināti kultivēt un justies lieliski, satikt to cilvēku tikai netīšām, neveidot ar viņu NEKO un būt laimīgs:)
      Bet tā teikuma autorei, acīmredzot, ir pilnigi cita situācija!:)
      • Man kaut kaa atminjaa, ka tas bija puisietis.:)

        Ai, nu, bet vienalga nesaprotu - sazin nezin, cik shitaa inkarnaacija buus gara, cik veel vasaras, cik iemiileeshanaas veertu cilveeku...un tad laist kaadu iespeeju garaam, neizbaudot uz pilnu klapi? Nu, ja arii buus peec tam bishku jaaparaud vai jaapiedzeras - tak zinaas vismaz par ko!:))))
        • Kā gājuputns uz bākas gaismu... Labakajā gadījumā Tu nokrīti zemē ar atdauzītu galvu un salauzītiem spārniem, un vajadzīgs ilgs laiks, lai atjēgtos un lidotu tālāk, sliktākajā...;) Ērtāk un drošāk ir aplidot to gaismu ar līkumu:)
          • Es gan parasti - pashnjukstu, pastaigaaju melnaas zekjees, iespamoju Cibaa kaut ko par kraukljiem meenesniicaa vai SLT, un re - bruuces jau aizdzijushas!:)))
            Un vispaar - eksistee jau arii taadas iemiileeshanaas, kur peec tam abiem cilveekiem kopaa ir labi, ja kas. Es pati zinu vismaz triis gadiijumus.:))))
            • Nja... Man tā atjēgšanās (tāda pa-īstam) ilgst vismaz 0.5-1.5 gadus...;(((
              Veselus trīs?!;DDD Nja, tas ir tik maz sastopams...:(
Powered by Sviesta Ciba