Kurvjzieža kontemplācijas

Phe!

Krāšņais Kurvjziedis

Phe!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Katrreiz, kad es izlasu kāda vīrišķa žēlabas, ka maucīgos sievišķus, redz, interesējot tikai nauda, man gribas atcirst, - nu, tad pats vainīgs, ja nav tev nekā cita, ko piedāvāt!
Starp citu, neesmu manījusi, ka tā kunkstētu vīrieši, kurus es pati uzskatu par lādzīgiem, interesantiem un gudriem. Jā, nu, protams, arī šo triju iezīmju savienojums vienā vīrieškārtas rumpītī ir retāks par Haleja komētu, bet, nu tad, ziniet, ir zināmas garantijas, ka seksu nevajadzēs pirkt par naudu.:P
  • Domā, viņš ir satraucies, ka viņam kāda atteiks seksu negatīvās bilances dēļ un tāpēc lamā svešas tantes nesmukos vārdos?:)
    • diemžēl sekss ir 1h no 24h/dienā (vidējais aritmētiskais pa 365 dienām) un laba sieviete ir tāda ar kuru šīs pārējās 23h nav elles mokas. tāda ir mana aritmētika.
      • Kā cerams redzi, krii to nemaz neapšauba :)
        NU REBJATA DAVAITE ZHITJ DRUZHNA!!!
        • Diezgan pagrūti draudzēties vai pat adekvāti komunicēt ar kādu, kurš tevi nodēvē neglaimojošos apzīmējumos un paziņo, ka tas viss izriet no tekstiem, kurus tu nekad neesi rakstījusi, bet gan jau noteikti perini savās domās.:)))
Powered by Sviesta Ciba