Kurvjzieža kontemplācijas

Viena diena, visblondaakaa manaa muuzhaa

Krāšņais Kurvjziedis

Viena diena, visblondaakaa manaa muuzhaa

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Piektdienas riits atnaaca ar diivainu sapni. Tajaa es sastapu Kaadu, kuru reizeem esmu gribeejusi sastapt, uz kuru esmu neganti dusmojusies un peec kura pat vienubriid esmu ilgojusies. Sapnis mani pamodinaaja un nez kaadeelj lika smaidiit.

Pundurrozei riesaas pumpurs, es, atgriezusies gultaa, dzeeru kafiju un lasiiju "Skeptical feminism".
Just a perfect day! What a wonderful world!

Laiskums, salds un dzidrs kaa tokajietis, skalojaas manii. Lai liidz galam to izbaudiitu, apgjeerbos, uzliku saulesbrilles un devos uz kafejniicu, nosauktu mana izbijushaa liigavainja vaardaa, dzeeru baltviinu un lasiiju "Dienu".

Veelaak veselu stundu tiiksminaajos par ziedu rakstiem audumu veikalos. Nopirku sev gabalu, kam shopavasar buus jaapaarveershas kleitaa. Vissatriecoshaakajaa kleitaa.
Divas stundas pavadiiju darbaa - ja shonedeelj tur noniiktas jau 49 stundas, tas ir tikai normaali, vai ne? Izdrukaaju Word dokumentu divu lappushu apjomaa un apspriedu ar koleegji kleitas veelamo fasonu.

Devos uz baseinu, kur uudens bija zils kaa Vidusjuura, peldeeju un fantazeeju par saules piespiideetaam pludmaleem.
Peec baseina devos uz solaariju. Peec solaarija apmekleeju manikiiri. Katra mana kjermenja shuuninja dungoja, ka "diamonds are the girl's best friends", kaut arii praats nerima atgaadinaat, ka nekas daargaaks par sudraba gredzenu ar fianiita actinju, nekad nav mani rotaajis.

Devinjos vakaraa biju Vecriigaa, lai iedzertu ar draugiem. Blondi laiskaa diena paarauga blondaa vakaraa. Nee, mani draugi, protams, nav nekaadi blondiinju draugi, vinji ir gudri un darbiigi cilveeki, kuri lasa nevis "Cosmopolitain" vai "Privaato dziivi", bet gan "Riigas Laiku", taa gan! Bet chivinaat baaraa, dzert sidru un pa laikam ieskatiities mobilajaa telefonaa ir blondi. Tas ir gandriiz baarbijblondi.

Bet telefonaa es skatiijos, taapeec ka man iiszinjas suutiija Kaads. Tas pats Kaads no riita sapnja. Vinjsh arii kaut kur iedzeera ar draugiem un gribeeja mani veelaak redzeet. Un es arii gribeeju vinju redzeet - veelaak vai tuuliit, bet daudz un spilgti. Un ap vienpadsmitiem vakaraa es devos vinju satikt un biju blondaaka nekaa jebkad.
Powered by Sviesta Ciba