Kurvjzieža kontemplācijas

Femina sapiens

Krāšņais Kurvjziedis

Femina sapiens

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nuja! Shodien paarsteigumu un ieluugumu diena!
C, teevzemes fluiidu apdullinaata, riiko pienjemshanu ar karstviinu. (Dakter, kaa ar taam manaam analiizeem - ir kaada promille asinju sarkanviinaa?)
Un es zinu, ko es tur satikshu. Un es zinu, ka es buushu smaidosha un kokjeta. Un man buus svaigs manikiirs. Un mana kreisaa kaaja valshkiigi paarsviediisies paar labo. Un es buushu aspraatiiga. Un mana balss buus duudojosha. Sasodiitie estrogeeni!
Meegjinaaju sevi vest pie praata. Dungoju dziesminju par to vilcienu, kursh nenaak atpakalj. Nekad, blj*, nenaak atpakalj, saprati, dura! Aizgaaju pusdienot uz to krogu, kuraa norisinaajaas taa saruna - spozhaakaa performance shajaa pavasarii vai pat visaa manaa muuzhaa. Vismaz es taa domaaju. Jo man toreiz izdevaas visu laiku notureet uz sejas Dzhokondas smaidu, manas skropstas piemiiliigi veedinaajaas - ilgi biju gatavojusies, kaa nekaa - un galu galaa es izteicu apsveerumus, kaa mums abiem buutu labaak. Par ko sanjeemu atalgojumu - "Tu gan esi sasodiiti sapraatiiga sieviete!"
Aga! Ssssssssssssasssssssodiiti! Tieshi taa! Tev nebuus manu skalpu pie savas jostas nelietiigi neesaat! Un es Tavos memuaaros figureeshu kaa "labaakais, kas tev jebkad bijis", vai ne! Kam nu neskarts lepnums, kam tiira sirdsapzinja!
Sasodiiti sapraatiigas sievietes tiek pavadiitas liidz maajaam, sanjem draudziigu buchu un jau kaapnju telpaa pazaudee Dzhokondas masku, atrod baarinjaa puspilnu vermuta pudeli, ielej taas saturu riiklee, atlikushajaa nakts daljaa izraud meenesii izchuraajamaa shkjidruma normu, neizgjeerbushaas aizmieg embrija pozaa uz diivaana un naakamajaa riitaa lieliski zina, kaa jutaas seno asiirieshu karaguusteknji, kam tika novilkta aada.
Arii bezaadas kjermenim var dot riikojumu apgjeerbties, nokraasoties un iet uz darbu. Un veidot valsts kultuurpolitiku.
Ai, nu ko tur! Peec tam n reizes rieteeja un atkal uzleeca saule, kuupeeja grilu kastes, shljaacaas viina straumes, mees draudziigi teergaajaam draugu pulkaa, sleedzaam deriibas, riitausmaa peldeejaamies, pat shahu speeleejaam... Es tieshaam esmu sasodiiti sapraatiiga, pashai prieks!
Bet ja kaadai mazai dranjkja durai izdotos ar to visu tikt galaa mazliet mazsaapiigaak, es laikam labpraat ar vinju mainiitos vietaam!
  • "Mana dzīves gudrība mani nogurdina," vienā vecā intervijā teica Žanna Dubska.
Powered by Sviesta Ciba