Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Par Franciju neliela baža, protams. Ir klusa cerība, ka Brexits un Tramps būs iedvesmojuši saprātīgāko franču tautas daļu aizvilkt savas pēcpuses līdz iecirkņiem un neļaut varu sagrābt tai psihajai bābai mazliet ekscentriskajai kundzītei, un man nenāksies vilties libertīniskastiskas kontinentālās Eiropas idejas dzīvotspējā. Bet, kā liecina fakti, var notikties visādi. Inšallāh.
  • Zināt, protams, nevar, bet man šķiet, ka Francijas vēlēšanu sistēma nav labvēlīga Lepēnas uzvarai. Gan Brexit, Gan ASV vēlēšanu kontekstā aptaujas liecināja, ka starp abiem variantiem balsojumu atšķirība būs visai neliela, bet šajā gadījumā tās liecina, ka, lai gan Lepēna visticamāk iekļūs otrajā kārtā, viņa zaudēs jebkuram no pārējiem populārākajiem kandidātiem. Ja vien neizlēmīgā daļa nesagādā pamatīgu pārsteigumu.
  • (Anonīms)
    Dīvaini, demokrātisku vēlēšanu, tautas gribas (vēlmes!) rezultātu nodēvēt par "varas sagrābšanu", ko turklāt īsteno kāda atsevišķa tantīte. Dīvaini, patiesi. Cik nefeministiski.
    • Piedod, ja vari, bet es turpmāk dzēsīšu komentārus, kurus kādu iemeslu dēļ uzskatīšu par muļķīgiem - piem., tādus kā tavs. Nekā personiska.
Powered by Sviesta Ciba