Kurvjzieža kontemplācijas

Sāpinoša nenormālība

Krāšņais Kurvjziedis

Sāpinoša nenormālība

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man nekad (tā ka pavisam NEKAD)nav gribējies un negribas uz paģirām mīlēties. Drīzāk otrādi. Negribu, lai man kāds pieskaras, cenšos izvairīties no jelkādiem kaut cik intensīviem kairinājumiem. Iespējams, esmu vienīgais Homo Sapiens pārstāvis, kura organisms dīvainu mutāciju rezultātā nonācis pie programmas, kas intoksikāciju uztver kā iemeslu nolīst kaktiņā un ciest, kamēr pāriet, nevis steigšus nodrošināt turpinājumu gēniem.
  • vārds opozīcijas pārstāvjiem

    Paģirām ir divi stāvokļi un tās, kurās gribas mirt un ir jāvemj, tajās paties gribas tikai mirt un vemt.

    Taču otrā stāvoklī, tajā mazgulēšas, labas kompānijas un laba alkohola viegli apskrāpētajā smeldzīgajā pēclabuma liriskumā – tajā patiešām ļoti gribas mīlēties un ir jauki to darīt, kaut kāda cita sensorika ieslēdzas.
    • Re: vārds opozīcijas pārstāvjiem

      Nē. Pēc mazgulēšanas, pat, ja alkohols jau izvējojis, es gribu gulēt. Gulēt ar nozīmi - šņākuļot miegā, atsperot sāņus svešas ekstremitātes, ja tās snaikstās mana rumpja tuvumā.
      Es zinu, ka neesmu normāla.
      • Re: vārds opozīcijas pārstāvjiem

        nuuu, katram sava fizioloģija, tur nav nekas par normālībām. piemēram, mani uzvelk vismaz divos virzienos arī viegls vēsums un izsalkums, tas droši vien arī nav normāli, bet tā toties ir.
        • Re: vārds opozīcijas pārstāvjiem

          Ā, lūk, tur kaut kas varētu būt par fizioloģiskajiem tipiem - man akurāt siltums, pat karstums ir visai libidostimulējošs faktors - vīrieši izskatās ievērojami pievilcīgāki, smaržās kļūst jūtami feromoni, un tā...
          • Re: vārds opozīcijas pārstāvjiem

            Ā, nu viss tas pats pie dzestruma. Klajš karstums kā reizi maķenīt netīk, vaļējās poras un miklās ādas kaut kā, jā, salīdzinoši mazāk rezonē.
Powered by Sviesta Ciba