Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Izņēmu auskarus, un dzīve (vai galva) uzreiz kļua vieglāka. Vieglāka nekā kurpes noaujot, krūšturi attaisot vai kosmētiku nomazgājot. Pavisam viegla. Tik viegla, ka nevaru palikt gultā. Jāsēž cibā ar vīna glāzi.
  • mani vienmēr ir interesējis, bet neesmu sadrošinājies pajautātāt, kādēļ jums viennmēr ir tik grūti ar apaviem? es saprotu, ka novilkt aukstpapēdenes varētu būt kaifs, bet pārējās?
    • Konkrētajā gadījumā bija papēži arīdzan, bet vispār - arī zempapēžu apavi ar daiļu dizainu mēdz būt ne visai ērti, ja jāstaigā daudz. Turklāt sievietēm biežāk dienas gaitā pietūkst kājas (tam bija kaut kāds fizioloģisks skaidrojums, ko tagad uzreiz nemācēšu atstāstīt).
      Tāpēc - ne gluži vienmēr (jo pastāv arī ideāli ērtas kurpes), bet diezgan bieži ielas apavu novilkšana ir viena no mazajām vakara izpriecām.
      • es tagad sāku domāt, jums ir nedaudz savādāka kāju apakšdaļas un pēdu konfigurācija nekā mums? es saprotu,vasarā kājām ir smagi. vai nevar izdomāt tādas ērtas meiteņu sandalītes? lai brīvi, bez zeķēm, bet pēdas nenoberžas
Powered by Sviesta Ciba