Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Maijam ir trekna rabarberu krēma garša - tāda krēma, kura galvenās sastāvdaļas ir maskarpone, cukurs un rabarberi. Turklāt tu šo krēmu neuzņem tikai orāli vien, tu tajā peldies, mīcies un kopojies, bez apģērba, varbūt pat bez ādas, nekautri atsegtiem nerviem, un pāri visam tās apdullinošās ziedu smaržas, krāsas, putnu dziesmas, baltās naktis, akadēmiskais diskurss un infernāla šiza.
  • Nja, tas kreems šogad ir tikko kā no ledusskapja izvilkts. Bet toties viss zied divreiz ilgaak. Pie mums tieši sākas vilkābelju laiks.
    • Jā, tas gan - tāds labi sastindzināts.:)
      Baltās vilkābeles Rīgā arī jau pamazām sāk ziedēt, bet rozā vēl neesmu manījusi. Tūlīt jābūt.
Powered by Sviesta Ciba