Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nevaru pat iedomāties, cik daudz drosmes homofobajā Latvijā vajag politiķim, jo īpaši - vīrietim, lai iznāktu no skapja. Nez, Rinkevičs ierāva šļuciņu konjaka drosmei? Es viņa vietā tā būtu darījusi.
Nez, vēl kāds uzdrošināsies šīs Saeimas laikā?
  • Man šķiet, ka to, cik īsti homofobiska ir mūsu sabiedrība (tik ļoti, kā liecina pētījumi; tik ļoti, kā mēs zinām; tik ļoti, kā mēs iedomājamies; vai atkal- nav tik ļoti, kā ..) mēs redzēsim kā reiz- tagad, pēc šī paziņojuma.
    • Daži komentāri jau bija atklāti naidīgi un daži - pat ļoti rupji.
      • es ceru, ka komentāri internetā nav vienīgais kritērijs.
        • Nē, protams. Tas ir vienīgais šobrīd pieejamais indikators.
        • this

          šis mani visvairāk gandrīz vai aizvaino (ja tā var apzīmēt), jo lielākajā daļā manu radu un paziņu lokā /jo draugi drīzāk ierakstās kā nu tur augstāk bija par cibas hipsteru publiku/, ko varētu dēvēt par 'ksenofobu'* visa šī ņemšanās tiek uztverta kā apgrūtinājums. un pat tie, kas neuzskata, ka ir mazsvarīgi ar ko kurš guļ un kāda dzimuma, neraksta delfos komentārus un nekrāj /skjūz mai frenč/ maisiņos sūdus un to visu uzskata par garīgi nelīdzsvarotu cilvēku histērijas pazīmēm. nekad jau nesaskaitīs un neizrēķinās, cik anonīmos komentārus ir rakstījuši cik cilvēku. turklāt debili komentāri ir pie jebkurām tēmām: ārpolitika, iekšpolitika, veselības aprūpe, sekss, sievietēm, mājdzīvnieki etc


          * ksenofobu, jo attieksme ir vienāda pret visiem, kas atšķiras. ādas krāsas, tautības, orientācijas dēļ.
          • vienkārši samierinies, ka, atšķirībā no jebkura derdzīga delfi komentāra, tavs pozitīvais komentārs un/vai tava pozitīvā pieredze/vide pilnīgi neko nenozīmē.
Powered by Sviesta Ciba