Vintidžkulinārijas kursa ietvaros esmu apguvusi arī vinegretu. Kas tālāk? Šķovēti kāposti? Zivs galerts?
Vienīgā atziņa rosola, siļķkažoka un vinegreta sakarā - šos ēdienus nav iespējams uztaisīt drusciņ. Vienmēr sanāk vairākām ēdienreizēm vai pat vairākām dienām.
Vienīgā atziņa rosola, siļķkažoka un vinegreta sakarā - šos ēdienus nav iespējams uztaisīt drusciņ. Vienmēr sanāk vairākām ēdienreizēm vai pat vairākām dienām.
drusku pārēsties, protams, sanāk, jo garšīgi, bet reti kad paliek otrai dienai kaut kas...
idejām par tālāk - kugele, cepelīni, pildīta līdaka, skābputra, pildītas reņģes, ziemassvētkos populārais cūkas šņukurs, menca burkānu marinādē...
no ne mūsējiem - hašs, pavlova, ungāru salāti, klasiskais Olivjē, ābolu strūdele un brūkleņu pudiņš..
sākumam pietix ideju..;)