Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vintidžkulinārijas kursa ietvaros esmu apguvusi arī vinegretu. Kas tālāk? Šķovēti kāposti? Zivs galerts?
Vienīgā atziņa rosola, siļķkažoka un vinegreta sakarā - šos ēdienus nav iespējams uztaisīt drusciņ. Vienmēr sanāk vairākām ēdienreizēm vai pat vairākām dienām.
  • nu nez, es iru iemanījusies taisīt visus šos klasiskos salātus sev vienai dienai..
    drusku pārēsties, protams, sanāk, jo garšīgi, bet reti kad paliek otrai dienai kaut kas...

    idejām par tālāk - kugele, cepelīni, pildīta līdaka, skābputra, pildītas reņģes, ziemassvētkos populārais cūkas šņukurs, menca burkānu marinādē...
    no ne mūsējiem - hašs, pavlova, ungāru salāti, klasiskais Olivjē, ābolu strūdele un brūkleņu pudiņš..

    sākumam pietix ideju..;)
Powered by Sviesta Ciba