Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Par kulināriju

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šodien no Vikipēdijas uzzināju, ka autentisku tkemali mērci nevar uzvārīt bez Mentha pulegium un iegrimu frustrācijā. Jebšu nezinu es neko par Mentha pulegium jeb paleju mētru, jeb Мята болотная, jeb pennyroyal, jeb la menthe pouliot, jeb die Polei-Minze, ომბალო ,پونه
Un nav mans tkemali nekad garšojis tā kā būtu tam jāgaršo, un diez vai kādreiz arī garšos.
Un būtu es reiz ielūgusi ciemos kādu īstenu snobu - protams, ne gluži tādu kā Kinski vai Kautski, bet mērenu, pieticīgu snobiņu, varbūt pat ne no Cibas, - nolikusi priekšā savu piparaino jēra šmorējumu un Kuzņecova trauciņu ar tkemali... un pēc pirmā kumosa ievizētos kauna sārtums viesa vaigos, un, pārliecies pāri svecēm, viņš čukstētu: - "Dārgā, negribu tevi sāpināt, bet baidos, ka esi piemirsusi pielikt paleju mētru, jeb Мята болотная, jeb pennyroyal, jeb la menthe pouliot, jeb die Polei-Minze, ომბალო ,پونه savam tkemali".
Tajā baisajā dienā es aiznaglotu savu virtuvi, izbalinātu matus, atdotu labās rokās kaķus un, neviena nepazīta, aizietu tuksnesī.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba