Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Iespējams, es varu uzrakstīt savu ideālo nekrologu. Vai pat bēru scenāriju. Taču savas ideālās kāzas es nekādi nespēju iztēloties. Man ir tikai neskaidra nojausma, ka kleitiņai vajadzētu būt gaiši sārtai, garumā apmēram līdz ceļiem, ar platu jo platu jostu. Un maza, ziediem rotāta cepurīte. Skaisti taču, vai ne?:)
  • :) smuki:)
    man arī kādreiz bija n varianti kāzu kleitai, bet, kad pienāca Tas Brīdis, izvēlējos kaut ko pilnīgi atšķirīgu no iedomātajiem - tādu, kāds Tai Brīdī bija noskaņojums un sajūtas;)
    un par scenārijiem - ak, vispār nav vērts runāt. viss bija pavisam pavisam citādi.
    tā, kā tobrīd šķita vislabāk.
    un bija ļoti labi:)
    • Man jau tā arī likās, ka Tev bija labi.:) Jā, nu un šis arīdzan laikam ir viens no brīžiem, kad "dzīvē viss ir savādāk".:)
  • Ideja par savu bēru scenāriju mani moka jau krietnu brīdi. Stirpi vairāk par kāzu scenāriju.
    • Vai ne? Kad paskatās, cik drausmīgi to spēj sacūkot glupi izvadītāji vai mācītāji... Bet tev bezpalīdzīgi jāguļ kastītē, un ne mazāko iespēju pateik"t: "Eu, beidziet! Visam jābūt pavisam citādi!"
      Nē, es, protams, saprotu, ka tajā brīdĪ tev viss ir pilnīgi vienaldzīgi, taču no otras puses, tas ir pēdējais brīdis, kas tevi ritualizēti saista ar sabiedrību. Tāpēc ignorēt tavu gribu atiecībā uz tā norisi tā kā nebūtu godīgi.
  • Ar Tevi viss kārtībā?

    Skaisti jau, skaisti!
Powered by Sviesta Ciba