Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tos noziedzīgos pārtikas tehnologus, kuri gāž klāt pretīgu, šķebīgu cieti dažādiem jogurtiem un kausētajiem sieriem vajag spīdzināt viņu pašu metodēm - piesiet pie dēļa un mērkt ar galvu šķidrā klīsterī, kamēr nav 99 reizes apzvērējuši vairs NEKAD NEKAD NEKAD tā necūkoties!

"Kāruma" svaigais siers ar mārrutkiem ir bezcerīgi saķēzīts. Vai viņiem ir kāda elektroniskā sūdzību grāmata, uz kuru es varētu šīs pārdomas nosūtīt?
  • es savukārt nesaprotu, kāpēc daži piena kombināti pie biezpiena krēmiem liek AUGU taukus.
    • Tāpēc, ka tie (pamatā - palmu eļļa) ir ievērojami lētāki.

      Katrā ziņā man pret taukiem subjektīvi ir mazāk iebildumu, jo tauki tā nekropļo garšu kā ta pretīgā, pretīgā ciete!!!!
Powered by Sviesta Ciba