Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sīkas, pretīgās sērgas, bet nu labi, šai dienai piedienas ciešanas un nestrādāšana, tikai garīguma manā gadījumā nav nekāda, spiritus vien tik,cik Melnais balzams, Pinosols un Farigosprays satur, mea culpa, mea culpa, ak, dārgo bikststēv, sakiet, ka tā nav mana vaina, ka tā ir mana nelaime, jo pie upura kompleksa esmu pieradusi, pie vainas kompleksa - ne tik ļoti.
  • vienojoties ciešanās par kakla skrāpi uzdrošinos ieteikt šo te biohazzard līdzekli: http://www.farmacija-mic.lv/zales_instrukcija.php?ID=759
    diezgan jiptīgs, taču jau tagad ir krietni labāk, nekā no rīta bija.
    • Ou, paldies!
      Rīt ietestēsim.
      Tu arī veseļojies, ja!
      • nevar jau skaļi teikt, taču es jau esmu padevusies Dionīsa kārdinājumam - to, cik tas bija prātīgi, redzēs rīt :D
        • Dionīss ir vecs blēdis, es viņam ļāvos vakar (tikai 2 glāzes sarkanvīna pirms gulētiešanas, lai nedēļas stresi atiet), un man ir nelāgas aizdomas, ka tas bija punkts uz "i", lai sērga pamostos un aprītu manas brīvdienas.
          Bet cerēsim, ka Tev veiksies labāk!
  • pinosols un faringospray ir līdzekļi tuvu pašsuģestijai un vičkraftam (tad jau labāk to pinosolu pilināt kvēpeklī un kvēpināt pa māju :D), zāle, bet no hārdkōr gala: Inhalipts. streptocīds, superlabi palīdz kakla iekaisumu un rīkles iekaisumu izraisītas puņķošanās, rīšanas grūtību un pat angīnu/laringītu gadījumā un, kas patīkami, nav tik stiprs kā lugols, jōds vai kametons vai tml. kaklapstrādājamie līdzekļi
    • "NE no hārdkōr gala", lai arī zāle tā farmaceitiskajā nozīmē.
    • Īss farmakoloģiskas pieredzes pārskats

      Raugi, inhaliptu esmu vairākkārt mēģinājusi un atzinusi par nederīgu, man ar viņu kaut kāda ģenētiskā nesaderība laikam. Pinosols ir teju ne vienīgais, pret kuru neprotestē manas pamatīgi traumētās deguna un aizdegunes gļotādas, cik nu no viņām tur atlicis, ja es tur mēģinātu uzgāzt jõdu vai ko līdzīgu, mani momentā varētu evakuēt uz Apdegumu centru. Streptokokus neesmu sevī sakultivējusi, to apzinos jo labi, tāpēc streptocīds šajā gadījumā nebūs īstais.

      Par Faringospreju man pagaidām īsta viedokļa nav. Vismaz nav pretīgs.:) Taču par Pinosolu es stāvēšu un kritīšu. Par viņu labāks manā garajā, ciešanu pārpilnajā mūžā, ko velku šajā nolādētajā, elpošanas ceļiem naidīgajā klimatā, izrādījās tikai viens no firmas Ratiopharm piedāvātajiem eļļas bāzes pūšamajiem, kurš bija zvērīgi dārgs un kuru 1998.gadā izņēma no apgrozības, pirms es paguvu iegaumēt nosaukumu.
      • Re: Īss farmakoloģiskas pieredzes pārskats

        nu, ja tev ir tādas bailes no joda, manis ieteikto Jox labāk nemēģini, tas ir tīrs jods, kas ir atjaukts ar kkādiem mentoliem, lai procesu padarītu nedaudz mīkstāku. Pretīgi, bet pārciešami (Latgales kandža garšo sliktāk)
        • Re: Īss farmakoloģiskas pieredzes pārskats

          Ar garšu mani pašreiz nevar iebiedēt:) Nu jā, nelaime ir tā, ka manu elpceļu iekaisumu specifika ir drīzāk tendence uz jēlumiem, nekā strutošanu, tāpēc man pamatā der tas, kas uz elļas bāzes un saudzīgs.
Powered by Sviesta Ciba