Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Visās diskusijās par un ap SC vienmēr tiek piesaukts tikai viņu (pro)krieviskums, kas nenoliedzami ir spilgtākā atšķirības iezīme. Diemžēl tādēļ naivākam vēlētājam var rasties priekšstats, ka "jā, viņi ir krievi, toties godīgi, saimnieciski, izdarīgi, nevis korumpanti, blēži un populisti kā visi latviešu politiķi". Visnotaļ skumji un dumji, jo, kas attiecas uz savējo bīdīšanu - vismaz RD struktūrās, un apzināti populistiskas kreisās tuftas dzīšanu plašsaziņas līdzekļos, tad nu saskaņiešus kādam grūti būtu pārspēt. Taču tā kā sena latviešu tradīcija prasa, lai šādos grēkos apvainotu tikai savus bāleliņus, rezultāts ir tāds, kāds tas tagad ir.
Bet ļaudīm jādod iespēja katrā Saeimā rast mazliet citu vilšanos, tā nu tas arīdzan ir.
  • Muļķība man riebjas jebkura kontekstā, taču šoreiz es apceru konkrēto vēlēšanu rezultātus un balsojumu motivāciju.
    (Lūdzu nepievērst uzmanību manam humora izjūtas trūkumam, no cilvēka, kuram tūdaļ būs jāiegremdējas kļūdainajos vēlēšanu materiālos, pārāk daudz nevar gribēt.)
    • Nu, bet. Ja aptaujātu par motivāciju balsotājus šepat cibā, neatkarīgi no tā, par ko balsojuši, ļoti nelielam procentam būs kādi tiešām jēdzīgi motīvi bijuši nobalsot tieši tā, kā nobalsojuši, par ārpuscibas pasauli ij nerunājot:))
Powered by Sviesta Ciba