Kurvjzieža kontemplācijas

humanitāras nejēgas likstas

Krāšņais Kurvjziedis

humanitāras nejēgas likstas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja nu vēl kādam ir gadījies, ka dators pēkšņi atsakās ielādēt jūsu lietotājprofilu (datora, nevis cibas vai vēl kādas tur vietnes), kā rezultātā nākas strādāt kaut kādā figviņzin temporālā režīmā un makarēt visus dokumentus caur C disku, bet ar to kaut kā izdevies tikt galā, priecāšos, ja dalīsities pieredzē.
Saņēmu padomu uztaisīt vēl vienu admina profilu, bet tas nelīdz - otrajam adminam pirmā profila dokumenti tāpat pieejami tikai read-only, un ja grib ko darīt, ir jākopē.

HELP!!!!!
  • Var pamēģināt apmēram šitā: right-click uz mapītes vai faila, ņemam " Properties", izvēlamies tabu "Security", un pasakām, kuram lietotājam tagad būs tiesības lasīt/rakstīt attiecīgos failus (ja daram mapei, tad ieliekam ķeksi, ka šitie te noteikumi tagad attieksies arī uz visiem failiem, kas atrodas mapē).
    Ja tur nekāds " Security" nav redzams, uzgūglē "disable simple file sharing".
    • Bet tā, lai būtu pa vecam, ka es normāli ielogojos un man viss normāli pieejams - kas uz desktopa, kas mapēs - tā vairs nebūs nekad, nekad?
      • Tur var būt simt un viens iemesls, kāpēc nevari normāli ielogoties - caur cibu būs grūti tikt skaidribā, labāk sameklē kādu profu, kas var tikt tam datoram fiziski klāt.

        Nu, ja mēģina caur cibu risināt, tad dari, ko divi_g saka - sameklē "Windows Event Viewer" (Control Panelī, zem Administrative Tools, laikam) - tur būs saraksts visādiem sistēmas ziņojumiem. Paskaties ziņojumus, kas ir radušies apmēram tajā laikā, kad pēdējo reizi mēģināji ielogoties savā profilā (ja neatceries, kad tas bija, pamēģini vēlreiz ielogoties savā profilā un piefiksē laiku). Tevi interesē paziņojumi ar sarkanu ikonu, ķipa, kļūdu ziņojumi. Ir zināma varbūtība, ka no kļūdas paziņojuma teksta varēs saprast, kur ir problēma un kā to risināt.

        http://support.microsoft.com/kb/308427
Powered by Sviesta Ciba