Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Palasot šeit pat citu sieviešu cibojumus, man aizvien biežāk liekas, ka mana dzīve ir drīzāk piedienīga viegli liderīgam vecpuisim. Es tikpat kā negatavoju ēst. Es sakopju midziņu tad, kad uznāk iedvesma vai tad, kad nevaru kaut ko atrast. Es parasti pārrodos mājās ap desmitiem vakarā un aizeju drīz pēc astoņiem no rīta. Es nekad nestiepju iepirkumu somas un negatavoju brokastis. Es reizēm dzeru šampanieti un mīlējos. Es bieži esmu viena. Dažreiz es vakaros vienatnē ēdu kamambēru, dzeru sausu sarkanvīnu un lasu. Vismaz reizi nedēļā es dzeru alu ar draugiem. Es nekad skaidri nezinu, ko darīšu svētkos. Visvairāk naudas es tērēju kosmētikai un grāmatām.
Reizēm man šķiet, ka no augšas uz mani nolūkojas mātišķi norūpējies, mazliet skumīgs acu pāris, un kāda balss saka: "Tas nav pareizi. Vienmēr tā nevarēs." Un tad es saraujos un vervelēju, ka es ļoti mīlu savu dzīvi, bet ka es, protams, varēšu arī citādi. Ja vajadzēs. Bet nevajag taču, vai ne? Vismaz tagad vēl nē, labi?
  • Re: par ko citu laikam

    Slaveni pulksteņi mani pagaidām liek mierā - drīzāk tos manīju laikā, kad dzīvoju kopā ar vīrieti. Drīzāk par tādu kā "nepareizības sajūtu". Un bažas par to, ka, tagad izlaidusies, nespēšu vairs pielāgoties, ja sagribēšu ko mainīt.
Powered by Sviesta Ciba