koks - [entries|archive|friends|userinfo]
koks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 28th, 2013|11:59 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Velobraukšanas prieki. Kādi 30 km vienā dienā. Pa lietu un dubļiem. Tikai gribēdams Staoiā piepumpēt riepu ieraudzīju, ka ritenim, kurš man šobrīd ir lietaā ir nu kaut kāds jocīgs ventīlis, baigi smalks. Es pat nezinu vai tas veikalos bieži sastopams - izskatījās mazāks par maāu.

Un es vien turpinu priecāties par Enter The Void. Īstenībā fakts, ka dzērumā filma ir daudz baudāmāka, bet tas ir tikai tematikas un vispārējās atmosfēras dēļ, ne tāpēc, ka uzskatītu, ka tā ir pārāk nekvalitatīva. Filma arī uzrunā manas smalkās jūtas attiecībā uz urbāno romanci un dzīvokļu kultūru. Garšīgi. Vai es drīzāk teiktu - slāpes veldzējoši. Filmā arī var labi iejusties, jo diezgan daudz kur ir filmēts no pirmās personas, tas viennozīmīgi plus no manas puses, vismaz šādai filmai noteikti.

Un es vēljrjām pa laikam pārskeu pāri random Vikings sērijām un fanju, kas varētu nkt nākamajā sezonā.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]liizhj
Date:October 28th, 2013 - 12:45 pm
(Link)
oooo, mums ar vienreiz bij šitāds piedzīvojums, izlaižot riepu līdz nullei un tad tikai ieraugot, ka viņai arī ir smalkāks ventilis. statoilā palīdzēt nevarēja, piedāvāja tikai bumbu ventili. bet tad par laimi nolaidās enģelis no debesīm gluži nē, bet piebrauca kkāds vīrišķis, kuram izstāstījām bēdu un viņš no džinsu aizmugurējās kabatas uzbūra "pārveidotāju" un uzpumpējām riepu viens divi un vēl noskaidrojām, kā atrisināt šo problēmu nākotnē - juglā esot kkāds foršs veloveikaliņš, kur tādus pārveidņus var pa 40 kapeikām nopirkt, bet var arī veloveikalos parastajos pa pāris latiem.
[User Picture]
From:[info]koks
Date:October 28th, 2013 - 12:59 pm
(Link)
Heh, izklausās tiešām fantastiski - it īpaši, ka jamam ne tikai bija tas pārveidotājs, bet pat bikšu kabatā. Gadās.

Tas veikaliņš gadījumā nav netālu no SuperNetto, arī Brīvības ielas malā? Ja tas, tad jāiet šodien nočekot, vienīgi es nezinu vai tiešām iet runa par to pašu ventīli, kas mam ir, jo tas ir tiešām sīks ne tāds, ko lielākoties cilvēki saprot ar 'mazu' ventīli.
[User Picture]
From:[info]liizhj
Date:October 28th, 2013 - 02:01 pm
(Link)
jā, es sākumā domāju, ka viņš joko, pareizāk, ironizē, no sērijas "protams, kuram gan bikšu kabatā nemētājas pārveidotājs!". tas bij diezgan maģiski :D

par veikaliņa atrašanos īsti nezinu. brīvības ielā tas ir, jā, bet vairāk es neko nesapratu. tajā brīdī mēs bijām laimīgas, ka esam izglābtas no palikšanas uz ielas nakts vidū, tāpēc par veikaliņu vairs īpaši cītīgi neklausījāmies. bet ja kaut kur netālu esi, nočekot jau tāpat vari.
es absolūti nepārzinu terminoloģiju un izmērus, tā ka grūti spriest, vai domājam to pašu :D anyway, ja tas ir velo veikals, tad jau tur atradīsies noteikti kaut kas arī priekš tevis!
[User Picture]
From:[info]tethys_
Date:October 29th, 2013 - 12:53 pm
(Link)
Kas tev ar tekstu?
[User Picture]
From:[info]koks
Date:October 29th, 2013 - 03:52 pm
(Link)
Teksts piedzēries.