Pirmdiena, 9. Feb 2009, 10:17
ja nu uz meksiku, tad.. velns, mani apsteidza!

netālu no mehiko, meksikā, protams, ir xochimico kanāls. lūk, un tajā atrodas sala la isla de las munecas. šajā salā reiz pastaigājās divas meitenes. viena noslīka. miesu apraka, garu ne. tas atgriezās un apsēdās salā. tad nu kāds vietējais, lai šo savaldītu, don hulians vārdā, pakarā zarā lelli, lai tā dzen projām garus.

ar laiku zaros pakarās un tika pakārtas aizvien vairāk un vairāk lelles. nu sala pilna ar tām un ļaudis brauc lūkot...

 

* pirms kāda ilga mirkļa man radās ideja uztaisīt krustakalnam biedru - leļļu kalnu. dažas jau savācu, bet neizlēmos par vietu un..un...

Pirmdiena, 9. Feb 2009, 10:43
[info]chimera

vēl viens iemesls man raudāt un pēc meksikas tiekties :/

Pirmdiena, 9. Feb 2009, 10:46
[info]koki

ak, raudināt negribēju! ;) a bet šitādu lietu ļoti jau nu gribās uzrīkot. bet kur? kur ļaudis var brīvi piekļūt un kā tai pat laikā, lai neizlaupa un neizārda? krusti ta svēti, šiem viegli..

Pirmdiena, 9. Feb 2009, 10:48
[info]chimera

"kur neizārda" - tas ir atslēgas vārds. man domāt, tas nav mūsu platuma grādiem [ja vien apkārt nav dzeloņu un elektro drātis], jo, ja "tumsonīgie meksikāņi" patiešām varētu no gariem bīties, tad šajā galā ļaudis vien pēc suvenīriem tīkotu :/

Pirmdiena, 9. Feb 2009, 10:52
[info]koki

nu ja, tamdēļ ar lelles stāv vecā lādē... jo sargs nav pa kabatai ;) eh, palikšu veca, tad laukos dzīvošu un ar kūju dzenāšu prom ļaunos elementus un garus!

Pirmdiena, 9. Feb 2009, 11:02
[info]chimera

oho, tev tādu pilna lāde? :)

Pirmdiena, 9. Feb 2009, 11:19
[info]koki

nu tā apmēram sanāk. bērnībā neiebildu pret visādām radinieku atdotām, arī absolūti nebārbijiskām un arī bez kādas ekstremitātes. tagad gadās kur atrast (vienu klaunu ar pāršķeltu seju atradu, kad viesojos mangaļsalā, pie miskastes. vaij kā priecājos! bet spāņu bārbijas variantu barselonas metro un tādā garā.. ;)

Pirmdiena, 9. Feb 2009, 11:31
[info]chimera

mm, kruta :)

Pirmdiena, 9. Feb 2009, 13:08
[info]pick: hm,

bet ja Tu dom tikai skatam, tad - vai nevar, es nez...pievilkt tam visam kalnam mazliet elektriskās strāvas?

Pirmdiena, 9. Feb 2009, 13:42
[info]koki: Re: hm,

;) bet doma jau - lai kā krusta kalnā - nāk un noliek savu veco lelli vai kā citādi dabūto. un tad jau nevar iežogot. izdomājos visādi [aizrāvos toreiz] bet nekādi... jāgaida vecumdienas. tad manas vecmammas dārzā pati vaktēšu [laipni lūgti pēc 30 gadiem, adrese - kūkās, nr.13. tur nav ielu nosaukumu ;) ].

Pirmdiena, 9. Feb 2009, 20:46
[info]pick: Re: hm,

Hēe, Tava vecmammaa tad no Jēkabpils,
zinu Kūkas, pie dzelzceļa,:)
-
bet kur nu tik skeptiski,
a ja nu...........izdomātu kādas stipras saites ar kurām lelles piesiet kokiem?
vai arī kādu laipnu suni, kuram iemācītu sargāt tieši lelles?
:)

Pirmdiena, 9. Feb 2009, 22:36
[info]zazazelle

krievijaa arii pagalmos taadi skati, ka lelles un miikstaas rotallietas piekaartas, piesietas, pienaglotas. iebrauc ar ricuku taadaa pagalmaa un sabiisties. bet cilveeki to domaajushi-smukumam