4. Maijs 2009 @ 19:29 Gatavot
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]kobrita
Date: 4. Maijs 2009 - 22:48
(Permanent Link)
Nu, nav jau tā, ka vispār vispār neko... Bet tā no brīva gara nekādi. Ja nav pavārgrāmatas, tad nekas nesanāks...

Bet ciemā es ļoti labprāt ierastos ;)
From:[info]eziic_miglaa
Date: 5. Maijs 2009 - 01:32
(Permanent Link)
Pēc pavārgrāmatas taisni ir grūtāk, jo parasti pusse no tā, ko vajagm izrādās atrodams veikalā nevis tuvējā ledusskapī.

es parasti daru tā. Paskatos uz kaut ko. Vai man garšo? Garšo. Ņemu ciet. Viens pats nebūs lāga. A kaut ko no tā taisītu kaut kad ēdu kaut kādā ēstūzī. Kas tur bija klāt pielikts... hmm... tas un tas. Ņemam ciet arī to. Bet, lai būtu pavisam ūber un garšīgi, paņemam kaut ko, kas garšo tā riktīgi neatkarīgi no tā (piemēram, mazie tomātiņi ar svaigām bazilika lapiņām). Ja nesanāks pirmie divi, trešais toč garšos.
[User Picture Icon]
From:[info]mirdza
Date: 5. Maijs 2009 - 09:13
(Permanent Link)
mazie tomātiņi un baziliks pēc vienas ica te būšanas mūsmājās arī lielā cieņā. :D
From:[info]eziic_miglaa
Date: 5. Maijs 2009 - 17:34
(Permanent Link)
Mazie tomātiņi un baziliks ir ūber. Un ja vēl mazliet paturēti Spilvas citronu mērcītē... ^^

Btw, es tā arī nesapratu - vai Tavējam tā zupa likās šausma kā jau sēņu zupa vai tomēr mazliet ēdama? :D
[User Picture Icon]
From:[info]mirdza
Date: 5. Maijs 2009 - 17:52
(Permanent Link)
nu, kad viņš man pa dienu zvanīja, tad lielīijās, ka izrādās, ka viņš ēdod arī sēņu zupas. tiesa gan, nesen, kad mājās biju vārījusi ar sēnēm, viņš visas izlasīja ārā, tā ka nezinu.. :)
[User Picture Icon]
From:[info]mirdza
Date: 5. Maijs 2009 - 09:11
(Permanent Link)
ko Tu gribi iemācīties gatavot, lai zinu apm kurā virzienā noskaņoties?