es kā teju vai eksperte varu Tev kādreiz pastāstīt, kā ērti & ātri visu ko var pagatavot.
mūsmājās diezgan klasiskais, taču nebūt ne tik klasisks kā kartupeļi ar kokletēm, ir kad dažādus dārzeņus pa bišķim (ļoti labi der arī visādu saldēto dārzeņu jau gatavas veikalos pieejamas pakas) apcep & samaisa ar uzvārītiem rīsiem.
vai pie tiem pašiem vārītajiem kartupeļiem uztaisa liellopu. apm 200 g viengabala gabalos ar nazi iegriež "kabatiņas", kurās saliek nomizotas ķiploku daivas. brūnumam apcep uz pannas & pēc tam ar bik ūdeni sautē katliņā. ar stundu varētu pietikt, lai ir gana mīksts. vēl bik sali tam ūdenim pielikt. un ik pa brīdim pasekot, lai ūdens neizbeidzas. un tā ķiploku garša, kas ir iekšā gaļā, ir vnk dievīga. ņammm.. vari paprasīt atsuaksmes manam otram. :)