dedziigais POSTmodernisms - global dick in your face. [entries|archive|friends|userinfo]
kmataj_genf

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

global dick in your face. [Aug. 6th, 2011|03:41 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
lai dabūtu darbu un strādātu, cilvēkam būs jāautorizējas feisbukā, kas būs arī vienīgais logs uz internetu. varbūt vēl daži google servisi. būs licenzētas privātas firmas, kā arī valsts uzņēmumi, kas veiks implantu iešūšanu. ar tiem notiks autorizācija darba vietā vai pie datora, kā arī veikalā saņemot produktus. tas viss notiks it kā nepiespiesti un ikdienišķi, taču citas izejas nebūs. ja par to aizdomāsies un saskatīs kopskatu, tad pārņems ārprātīgu šausmu sajūta, taču tā tiks nomākta ar medikamentu palīdzību.
un, ja tas viss notiks jau nākamgad, tad es bez sirdsapziņas pārmetumiem apdirsīšos.

peace!
linkzhljerkstinaat

Comments:
From:[info]po
Date:August 6th, 2011 - 10:08 am
(Link)
laika upe plūst vieglākās pretestības ceļu
un reizēm nākas atzīt, ka progress mīl izdarīt labāko, pieejamo
un, ja nu izrādās, ka tas viss tiešām meiko jēdzīgāko sensu...

galu galā - vēsturi veido sabiedrība (un tās tipiskākie personāži), un der atcerēties, ka arī mēs esam tikai savas kultūras produkti, iespējams - nosprāgušas un sliktākas; un varbūt mēs kļūdāmies, sakot, ka mums nepatīk un tāpēc slkti.
mazliet paškritikas, mazliet atvērtības - vot ir psihozes pierims
[User Picture]
From:[info]kmataj_genf
Date:August 6th, 2011 - 01:38 pm
(Link)
nujā, arī sēžot cietuma kamerā sev var mēģināt iestāstīt, ka tas ir labākais variants un veicina sabiedrības progresu. tas ir pašapmāns. vai drīzāk pašnotrulināsanās.
apmēram tas pats kas, reklāmas apmātībā nopirktas, sūdīgas veļas mašīnas slavināšana, lai tikai citiem (un pats galvenais- sev) neizrādītu, ka esi smagi kļūdījies.
nevajag mānīt sevi.
From:[info]po
Date:August 6th, 2011 - 02:11 pm
(Link)
Nu, tā galvenā problēma jau ir to, ka realitāte pakļaujas cietām likumsakarībām - gribi tu to vai nē. Neko nevar realizēt uzreiz. BTW, katrs mēģinājums salauzt vēstures gaitu un uztaisīt vot TAGAD dajebkādu sistēmu vai tur ideju vai ko vienmēr ir rezultējies asiņainā postā un daudz sliktākā iznākumā. Tāpēc tā sūdīgā veļasmašīna, ja nekā labāka tirgū vnk nav, ir daudz labāka par tukšu sapņošanu par to, ka moška kaimiņam ir krutāka un derētu viņu nosist, - un to visu, mazgājot lupatas rokām.
[User Picture]
From:[info]kmataj_genf
Date:August 6th, 2011 - 03:32 pm
(Link)
esmu centies sevi pieradināt pie visa šitā, kā arī saskatīt labās puses, taču vienmēr nāk lūzums, un viss ko esmu ignorējis un pārkrāsojis "labākos toņos" gāžas kā akmeņu lavīna pār sapņainu ciematu.
jā, ir jau jauki, piemēram, strādāt eiropas projektā, kas taisa videofilmu par daudznacionālu komandu, kas mežā ierīko "dabas taku". bet, vai ir jēga to visu darīt tikai tāpēc, lai būtu ko darīt? tas viss atgādina padomju savienību, kur karavīriem pirms parādes bija jākrāso zaļa zāle un lapas kokiem (tas ir reāls fakts). kā arī tagad simtlatnieku projektu, kurā pa pilsētu jādzenā putekļi un sausa zāle.
es nejūtu piepildījumu no šīs kartona dzīves.
From:[info]po
Date:August 6th, 2011 - 04:05 pm
(Link)
Es piekrītu, ka vissūdīgākais ir dzīvot FAKE. Un tieši realitātes nepieņemšana nozīmē to FAKE. Utopisms. Ideālisms. Noliegums.
Nekrāso to sūda zāli, ja tev negribas! Ne jau eiropa vai psrs ir huiņa, bet tie, kas krāso zāli, to negribot darīt. Tad jau labāk vienaldzība. Vēl labāk - realitātes atzīšana, iespēju izsvēršana, un labākā no pieejamā izvēlēšanās. Visdraņķīgāk ir teikt "viss ir sūds", jo "nav tā, kā es gribētu", nav tā, kā nemaz nevar būt.
Karoč - fuck utopia! Mums jāuzņemas atbildība par, to, kas patiešām IR.
[User Picture]
From:[info]kmataj_genf
Date:August 6th, 2011 - 04:49 pm
(Link)
nevis "tā kā es gribētu", bet "tā kā saka sirdsbalss". ieej mežā un pasēdi. tā nav hipiju huiņa. tur var just, ka daba tā nav paredzējusi. pilsēta ir trekns grīdas krāsas slānis pa virsu smalkajam dzīvības audeklam. es te nerunāju kā paštaisns viszinis. es neko nezinu. un esmu pārāk gļēvs lai arī ietu tajā mežā. es tikai raustos verbālā agonijā uz crt monitora :D
From:[info]po
Date:August 6th, 2011 - 04:54 pm
(Link)
fair enough